Antena Meniu Search
x

Foto Mama Sofiei și concubinul ei au fost arestați. Au spus că micuța de 2 ani s-a înecat în cadă, deși avea coaste rupte, fracturi și urme de lovituri

Mama micuței Sofia și concubinul ei au fost arestați pentru 30 de zile, după moartea suspectă a copilei de doi ani. Femeia a susţinut că a fost vorba de un accident, ca fetiţa s-ar fi înecat în cadă, după ce a lăsat-o nesupravegheată timp de trei minute, însă documentele medicale arată că pe trupul ei s-au găsit urme vechi de lovituri, fracturi şi coaste rupte.

de Redactia Observator

la 17.09.2021, 15:16

Sofia, fetița de doi ani care a murit în Iași
Medicii s-au luptat să o salveze pe Sofia, însă trupul ei a cedat - Observator

"La data de 08 septembrie polițiștii ieșeni au fost sesizați de către reprezentanții unei unități medicale despre faptul că, în seara zilei de 7 septembrie, o minoră de 2 ani a fost adusă de mama sa, care le-ar fi declarat că ar fi lăsat-o nesupravegheată pe aceasta aproximativ 3 minute în cada cu apă, iar când a revenit a găsit copilul inconștient. Întrucât la data de 12 septembrie a fost constatat decesul copilului, a fost dispusă efectuarea necropsiei. Politiștii Serviciului de Investigații Criminale Iași efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și rele tratamente aplicate minorului, pentru stabilirea întregii situații de fapt și luarea măsurilor care se impun", a transmis IPJ Iași.

Mama și concubinul ei, duși în arest pentru 30 de zile, după moartea Sofiei

"Ieri, 16 septembrie ac, in baza probatoriului administrat în cauză, un bărbat și o femeie, bănuiți de comiterea faptelor au fost reținuți de polițiști și introduși în Arestul IPJ Iași. Astăzi, 17 septembrie ac, cei doi au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași care a dispus prezentarea lor Judecătoriei Iași cu propunere de arestare preventivă. Instanța a admis propunerea unității de parchet și a emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile atât pe numele femeii cât și al bărbatului. Cei doi vor fi reintroduși în Arestul IPJ Iași", au mai anunțat reprezentanții Poliției.

Tatăl fetiţei de 2 ani o bănuieşte pe fosta parteneră că a ucis-o

Pe acelaşi subiect

O crimă îngrozitoare mascată printr-un accident banal? Este întrebarea care-l bântuie pe tatăl micuţei de nici doi ani din Iaşi după dispariţia fetiţei sale. Bărbatul crede că fosta sa parteneră e vinovată pentru moartea copilei şi a depus plângere penală împotriva ei. Răpus de durere le-a spus reporterilor Observator varianta sa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sunt mărturiile pline de durere ale tătălui Sofiei. Bărbatul e în stare de şoc. Încă nu-şi poate reveni din traumă. Cum ar putea înţelege că fetiţa pe care o strângea la piept în urmă cu câteva zile, azi nu mai e. Are privirea împietrită. Cu greu se ţine pe picioare. Nu crede că fiica sa a murit înecată, aşa cum a mărturisit mama.

Daniel Mazăre, tată: Eu nu cred că fata mea a murit înecată. Mama fetei mi-a zis ceea ce a declarat şi la spital, faza cu cada. Dar nimeni n-o crede, eu unul nu o cred, doctorii n-o cred.

Documentele medicale îi susţin afirmaţiile. Pe trupul copilei au fost găsite urme vechi de lovituri, fracturi şi coaste rupte. Un corp firav care ar fi fost torturat până la moarte. Un adevăr bine ascuns de ochii oricui ar fi putut s-o ajute.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Evenimente » Mama Sofiei și concubinul ei au fost arestați. Au spus că micuța de 2 ani s-a înecat în cadă, deși avea coaste rupte, fracturi și urme de lovituri