Antena Meniu Search
x

Curs valutar

CRIMĂ la Spitalul Judeţean din Focşani! Un adolescent a UCIS un bărbat de 63 de ani, după ce l-a lovit cu un baston ortopedic

O persoană şi-a pierdut viaţa, noaptea trecută, în urma unui incident petrecut la Spitalul Judeţean "Sfântul Pantelimon" din Focşani. Poliţia a fost sesizată la ora 1:30. Tânărul a încercat apoi să fugă din spital, dar a fost oprit de paznicul unităţii medicale.

de Veronica Micu

la 20.07.2017 , 11:18

Update ora 10:45 - Adolescentul de 17 ani din Mărăşeşti care, noaptea trecută, şi-a omorât colegul de salon, un bărbat de 63 de ani, din Garoafa, fusese diagnosticat recent cu HIV/SIDA. 

Reprezentanţii Spitalului Judeţean Focşani spun că acesta era internat de mai multe zile în secţia de Boli Infecţioase, fără să fi avut în acest timp vreun conflict cu alţi bolnavi sau cu personalul medical.

------

Articolul continuă după reclamă

O persoană şi-a pierdut viaţa, noaptea trecută, în urma unui incident petrecut la Spitalul Judeţean "Sfântul Pantelimon" din Focşani. Poliţia a fost sesizată la ora 1:30. Tânărul a încercat apoi să fugă din spital, dar a fost oprit de paznicul unităţii medicale.​

Din primele informaţii, ar fi vorba despre un conflict spontan, o încăierare între doi pacienţi, un tânăr în vârstă de 17 ani şi un bărbat de 63 de ani, la Secţia Boli Infecţioase.

Bărbatul de 63 de ani a decedat, după ce adolescentul l-a lovit cu un baston ortopedic. 

Tânărul a fost ridicat şi dus la audieri, cazul fiind preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea.

Citeşte şi: ŞOCANT: Tânăr tăiat în BUCĂŢI de balotiera pe care încerca să o repare! Băiatul A MURIT PE LOC

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Evenimente » CRIMĂ la Spitalul Judeţean din Focşani! Un adolescent a UCIS un bărbat de 63 de ani, după ce l-a lovit cu un baston ortopedic