Antena Meniu Search
x

Românul găsit mort în maşină pe câmp, în Olanda, victima unei crime. Lângă el, soţia lui, înjunghiată în piept

Românul găsit mort în maşină pe câmp, în Olanda, a fost victima unei crime. Lângă el, poliţiştii au găsit-o pe soţia lui, înjunghiată în piept.

Românul găsit mort avea 35 de ani
Românul găsit mort în maşină pe câmp, în Olanda, victima unei crime. Lângă el, soţia lui, înjunghiată în piept - Observator.tv

Românul găsit mort în maşină pe câmp, în Olanda, a fost victima unei crime. Lângă el, poliţiştii au găsit-o pe soţia lui, înjunghiată în piept.

Poliţia olandeză a identificat cele două victime găsite pe 12 decembrie într-o maşină înmatriculată în România pe marginea autostrăzii A73, lângă Sint Odilienberg, la graniţa cu Belgia, pe câmp. Un bărbat era mort, pe scaunul şoferului, o femeie rănită foarte grav, în dreapta lui.

Este vorba de un cuplu de români, bărbatul având 35 de ani. Soţia acestuia a fost găsită înjunghiată în piept şi transportată la spital. Starea ei de sănătate este acu bună, fiind în afara oricărui pericol. 

Poliţia olandeză citată de NU.nl, a dezvăluit că femeia a discutat cu anchetatorii, dar nu au fost oferite alte detalii presei. "E vorba despre un accident care a precedat o crimă.", scrie sursa citată.

Practic, e foarte probabil că maşina românilor, înmatriculată în Buzău, să fi ieşit de pe carosabil într-un accident de circulaţie, fără daune majore. Cineva, una sau mai multe persoane, au atacat apoi ocupanţii maşinii, cuplul de români, pentru a-i jefui.

E ipoteza cea mai plauzibilă pentru anchetatori, susţin jurnaliştii olandezi. Poliţia cere martorilor care au trecut prin zonă şi au văzut ceva să ofere orice informaţii relevante.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Românul găsit mort în maşină pe câmp, în Olanda, victima unei crime. Lângă el, soţia lui, înjunghiată în piept