Antena Meniu Search
x

Crimă şocantă la Reghin. Şi-a omorât soţia şi a dat foc la apartament, imediat după pronunţarea divorţului. În casă se afla şi soacra (Video)

Un bărbat din Reghin a comis în această seară o atrocitate greu de înţeles, imediat după ce s-a pronunţat divorţul pe care îl intentase soţia sa.

Crimă şocantă la Reghin. Şi-a omorât soţia şi a dat foc la apartament, imediat după pronunţarea divorţului. În casă se afla şi soacra (Video)

Un bărbat din Reghin a comis în urmă cu câteva momente o atrocitate greu de înţeles, imediat după ce s-a pronunţat divorţul pe care îl intentase soţia sa.

Bărbatul s-a dus la apartamentul femeii, care locuia cu mama sa, o bătrână paralizată şi a ucis-o pe fosta soţie cu 11 lovituri de cuţit, apoi a dat foc la apartament.

Victima se mutase în apartamentul mamei sale după divorţ. Fostul soţ se pare că le-a înjunghiat pe ambele femei, apoi le-a stropit cu benzină şi le-a dat foc.

Criminaliştii se află în acest moment la faţa locului, bătrâna a fost transportată la spital în stare critică.

Criminalul a fost găsit într-o maşină parcată în faţa blocului, urmărea desfăşurarea poliţiştilor.

Pompierii care au intervenit la incendiu au descoperit cele două victime.

Bătrâna are arsuri de gradul 3 pe 70% din suprafaţa corpului, şansele de supravieţuire fiind minime.

Ucigaşul a dat foc apartamentului folosind benzină.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Crimă şocantă la Reghin. Şi-a omorât soţia şi a dat foc la apartament, imediat după pronunţarea divorţului. În casă se afla şi soacra (Video)