Antena Meniu Search
x

Criminalul din Caracal zâmbește ironic, la ieșirea de la Tribunalul Dolj (Video)

Cel mai feroce criminal în serie din ultimele decenii s-a întors în casa groazei. Calm, în cătuşe, sub ochii îngroziţi ai oamenilor, a schiţat un zâmbet cinic. Anchetatorii încă nu au numărul exact al victimelor sale.

de Redactia Observator

la 27.07.2019, 22:30

Vezi și

Cel mai feroce criminal în serie din ultimele decenii s-a întors în casa groazei. Calm, în cătuşe, sub ochii îngroziţi ai oamenilor, a schiţat un zâmbet cinic. Anchetatorii încă nu au numărul exact al victimelor sale. Noi probe au fost găsite în apropierea locuinţei din Caracal. Iar indicii importante ar putea veni şi de la fosta soţie a ucigaşului. Femeia s-a întors astăzi în ţară şi a asistat la percheziţii.

Un zâmbet ironic a fost răspunsul revoltător la întrebările care stau pe buzele tuturor.

Încătuşat, fără posibilitatea de a mai face rău cuiva, Gheorghe Dincă s-a întors în casa din care Alexandra a sunat disperată după ajutor, la 112.

O privile glaciară, fixă, fără să schiţeze absolut nimic. Aceasta a fost reacţia bărbatului în momentul în care a fost adus astăzi aici pentru continuarea percheziţiilor de către procurori.

Cu aceeaşi privire impasibilă a urmărit cum anchetatorii îi scotocesc casa. Soţia individului bănuit de crime înfiorătoare s-a întors din Italia şi a participat şi ea la căutări.

Orice probă descoperită în momentul de faţă este cât se poate de utilă acum în cazul procurorilor, la această percheziţie făcută de faţă cu suspectul principal. De altfel, anchetatorii nu vor să adune doar eventuale amprente din interiorul locuinţei, dar şi elemente care ar putea duce la o nouă acuzaţie, şi anume, aceea de omor de omor, asupra suspectului.

Anchetatorii nu ştiu câte fete şi-au găsit sfârşitul în mâinile acestui individ: sunt cel puţin două din probele de până acum. Au căutat astăzi şi într-un lac din apropierea casei.

O suprafata uriasa de 4-5 hectare va fi verificata echipajele ISU si Jandarmi. Vor sa se asigure ca suspectul din caz nu a aruncat diferite lucruri in aceasta zona.

După câteva ore de căutări anchetatorii au găsit în stufăriş o valiză cu haine şi oase. Pus în faţa tututor probelor, Ghoerghe Dincă îşi susţine în continuare nevinovăţia.

(Reporter): S-a descoperit ca apelul facut la 112 de fata era de pe telefonul sau?

(Alexandru Bogdan, avocatul lui Gheorghe Dincă): Din cate am inteles, da, era de pe tel sau.

(Reporter): Si cum explica asta?

(Alexandru Bogdan): Nu s-a explicat, nu recunoaște, fapt pentru care nu a dat explicații. Există probe concrete, însă este insuficient ca să apreciem că această persoană este vinovată și trebuie condamnată.

Ghoerghe Dincă a fost supus unor examinări medico-legale. Avea mai multe zgârieturi şi părul pe mâini ars. Judecătorii l-au trimis după gratii pentru următoarele 30 de zile.

(Reporter): Cum explică acele bijuterii ale fetei găsite în curte?

(Avocatul lui Gheorghe Dincă): Spune ca sunt fakeuri, colectionea fakeuri, bijuterii, care nu erau originale, care au ajuns acolo aparținând dânsului, soției dânsului.

Familia Luizei, tânăra de 18 ani dipărută din luna aprilie, a fost chemată astăzi să identifice bijuteriile găsite în casa criminalului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Criminalul din Caracal zâmbește ironic, la ieșirea de la Tribunalul Dolj (Video)