Antena Meniu Search
x

Criminalul din Timişoara şi-a premeditat fapta. Şi-a urmărit fosta iubită mai multe ore, apoi a ucis-o (Video)

Individul de 34 de ani care şi-a ucis fosta iubită, ieri, în zona depourilor CFR din Timişoara, a fost prins de polițiștii timișoreni în această dimineaţă, în Gara de Nord de unde voia să ia trenul spre Iași.

Criminalul din Timişoara şi-a premeditat fapta. Şi-a urmărit fosta iubită mai multe ore, apoi a ucis-o - opiniatimisoarei.ro

Individul de 34 de ani care şi-a ucis fosta iubită, ieri, în zona depourilor CFR din Timişoara, a fost prins de polițiștii timișoreni în această dimineaţă, în Gara de Nord de unde voia să ia trenul spre Iași.

După câteva ore de audieri, procurorii de la Parchetul de pe Lângă Tribunalul Timiș au decis să înceapă urmărirea penală împotriva tânărului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat cu premeditare comis în stare de recidivă.

Anchetatorii spun că individul a atacat-o pe femeie marți, în jurul orei 16.35, în fața locuinței ei. A înjunghiat-o de cinci ori cu cuțitul în zona superioară a corpului. 

Omorul a fost premeditat, spun procurorii.

Pe acelaşi subiect

"S-a reținut, de asemenea, că suspectul a premeditat fapta, venind în cursul dimineții din Cluj, s-a înarmat cu un cuțit, după care a urmărit victimă pe parcursul mai multor ore la serviciu, pândind-o apoi în apropierea locuinței sale. Față de suspect a fost luată măsura reținerii pe o durată de 24 de ore, cercetările continuând în cauză în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor de fapt și de drept", spun procurorii timișoreni, conform presei locale.

Criminalul a lovit-o cu cuţitul de cinci ori

Florin Dumitru S. şi Mihaela Gabriela erau despărţiţi de 2 luni. Tânăra în vârstă de 30 de ani a decis să se despartă de individ pentru că o bătea. 

În ultima vreme, însă, el o tot căuta şi o ameninţa că dacă nu se împacă cu el, o omoară.

Ieri, tânăra se afla pe o bancă, în curtea depoului unde lucra ca femeie de serviciu. Era împreună cu o prietenă, când bărbatul a apărut şi a înjunghiat-o.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Criminalul a lovit-o cu cuţitul de cinci ori, apoi a fugit, făcându-se nevăzut.

A fost prins, în această dimineaţă, în apropierea Gării de Nord din Timișoara de către polițiștii de la Transporturi Feroviare și reținut.

Înainte de a fi dus în arest, Florin Dumitru a declarat că nu a vrut să-şi omoare fosta concubină. Tânărul le-a spus jurnaliştilor că era gelos şi o iubea mult pe Mihaela.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Criminalul din Timişoara şi-a premeditat fapta. Şi-a urmărit fosta iubită mai multe ore, apoi a ucis-o (Video)