Antena Meniu Search
x

Tânărul care şi-a ucis fosta iubită la Timişoara, primele declaraţii: "Mă suna ca să aud cum face dragoste cu băiatul din depou" (Video)

Tânărul de 34 de ani care şi-a ucis fosta iubită, ieri, în zona depourilor CFR din Timişoara, a fost adus la arest şi a făcut primele declaraţii.

Tânărul de 34 de ani care şi-a ucis fosta iubită, ieri, în zona depourilor CFR din Timişoara, a fost adus la arest şi a făcut primele declaraţii.

Scos în cătuşe din maşina Poliţiei, bărbatul le-a spus jurnaliştilor care l-au asaltat cu întrebări că nu a vrut s-o omoare pe fosta lui iubită, Mihaela, împreună cu care are o fetiţă de 3 anişori.

"Am fost gelos, o iubeam mult. Mă suna la telefon ca să aud cum face dragoste cu băiatul din depou. Nu am vrut să o omor", a declarat bărbatul înainte de a fi dus în arestul IPJ Timiş.

Tânărul care şi-a ucis fosta iubită la Timişoara, primele declaraţii
Vezi și

Reamintim că, ieri, tânărul şi-a înjunghiat mortal fosta iubită.

Pe acelaşi subiect

Mihaela Gabriela are patru copii, trei dintre aceştia fiind dintr-o altă căsnicie. Cu bărbatul care a omorât-o, femeia de 30 de ani are o fetiţă de 3 ani. Toţi cei patru copii sunt la asistenţi maternali.

Bărbatul o ameninţa că o omoară dacă nu se împacă

Cei doi erau despărţiţi de 2 luni. Mihaela a decis să se despartă de individ pentru că o bătea. 

În ultima vreme, însă, el o tot căuta şi o ameninţa că dacă nu se împacă cu el, o omoară.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ieri, tânăra se afla pe o bancă, în curtea depoului unde lucra ca femeie de serviciu. Era împreună cu o prietenă, când bărbatul a apărut şi a înjunghiat-o.

Criminalul a lovit-o cu cuţitul de patru ori, apoi a fugit, făcându-se nevăzut.

A fost prins, în această dimineaţă, în apropierea Gării de Nord din Timișoara de către polițiștii de la Transporturi Feroviare și reținut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Ascultaţi manele?
Observator » Evenimente » Tânărul care şi-a ucis fosta iubită la Timişoara, primele declaraţii: "Mă suna ca să aud cum face dragoste cu băiatul din depou" (Video)