Antena Meniu Search
x

Criminalul din Timişoara, reţinut pentru 24 de ore

Atac şocant seara trecută în centrul Timişoarei. O tânără a fost înjunghiată de fostul iubit în parcul din spatele Catedralei Mitropolitane, în timp ce fata se plimba cu o prietenă. Individul, care a fost dat în urmărire locală, a fost căutat ore bune de zeci de poliţişti.

de Redactia Observator

la 21.09.2019, 08:36

Vezi și

Atac şocant seara trecută în centrul Timişoarei. O tânără a fost înjunghiată de fostul iubit în parcul din spatele Catedralei Mitropolitane, în timp ce fata se plimba cu o prietenă. Individul, care a fost dat în urmărire locală, a fost căutat ore bune de zeci de poliţişti. A fost descoperit la 10 kilometri de Timişoara şi încarcerat.

Individul a fost prins de politişti la aproape trei ore de la momentul crimei. Era în zona Pădurea Verde, din localitatea Giarmata Vii, lângă o cale ferată. De acolo a fost dus direct la audieri, la sediul Poliţiei Timiş.

Zeci de poliţişti au fost pe urmele bărbatului, după ce acesta şi-a ucis fosta iubită în parcul din centrul oraşului, orbit de gelozie.

Era trecut de ora 19, iar femeia şi prietena sa se plimbau pe această alee dintr-un parc aflat chiar în spatele Catedralei Mitropolitane din Timişoara. Pe motiv că vrea să discute cu ea, bărbatul a luat-o deoparte şi, în doar câteva clipe, a înjunghiat-o şi a lăsat-o într-o baltă de sânge.

Îngrozită, prietena tinerei a sunat la 112. 

La locul atacului au ajuns rapid criminalişti şi medici. Aceştia din urmă au încercat minute în şir să o resusciteze pe fată şi au transportat-o la spital.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Din păcate, din cauza rănilor grave, tânăra s-a stins la Spitalul Municipal. Locul crimei a fost înconjurat imediat de criminalişti. 

De mai bine de trei ore, poliţiştii criminalişti se află la faţa locului şi cercetează locul unde s-a întâmplat totul. Până în momentul de faţă au găsit câteva documente şi teaca cuţitului cu care femeia a fost înjunghiată.

Un localnic spune că "chiar astăzi am trecut şi am văzut un SMURD pe aici şi nu ştiam ce se întâmplă. Dar, chiar nu mă aşteptam la aşa ceva, jur".

Tânăra ucisă avea 20 de ani şi era din Lupeni, judeţul Hunedoara. Tot de acolo este şi presupusul criminal, care are 30 de ani şi este şomer. Acesta şi-a petrecut noaptea în arestul IPJ Timis, iar astăzi va fi dus în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Criminalul din Timişoara, reţinut pentru 24 de ore