Antena Meniu Search
x

Video Criminaliști de la București, trimiși la Sibiu să ajute în cazul omului de afaceri bătut și jefuit în propria casă. Adrian Kreiner a murit aseară, la spital

Omul de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner, care a fost bătut cu bestialitate în propria sa casă, a murit, aseară, la spital. Anunțul a fost făcut de iubita bărbatului, cea care i-a fost alături în ultimii 18 ani. Cei trei indivizi înarmaţi şi mascaţi, care l-au imobilizat pe afacerist şi l-au bătut până la comă, sunt în continuare căutaţi în tot judeţul. O echipă de specialiști de la Investigații Criminale din București a fost trimisă la Sibiu pentru a ajuta la anchetă.

de Redactia Observator

la 08.11.2023, 11:18

Vezi și

Şeful Poliţiei Române a dispus ca o echipă de specialişti din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale să se deplaseze la Sibiu, pentru a ajuta în cazul bărbatului tâlhărit în propria casă de trei bărbaţi cu cagule. Cei doi ofiţeri de la Bucureşti lcurează împreună cu echipele de la Sibiu pentru identificarea şi prinderea suspecţilor. ”Din dispoziţia Inspectorului General al Poliţiei Române, o echipă de specialişti din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale – I.G.P.R. s-a deplasat în judeţul Sibiu, pentru a acorda sprijin de specialitate, în cadrul anchetei. Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi aplicării măsurilor legale”, a transmis, miercuri, Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Adrian Kreiner a murit la spital

Omul de afaceri Adrian Kreiner, tâlhărit în propria casă în noaptea de sâmbătă spre duminică, a murit seara trecută, la Spitalul Judeţean Sibiu.

"Cei care ne-au atacat duminică noaptea, în timp ce dormeam, prin faptele lor au reușit să îl omoare pe iubitul meu, logodnicul meu, bărbatul meu din ultimii 18 ani, Adrian Kreiner". Acesta a fost mesajul îndurerat al iubitei omului de afaceri, postat pe reţeaua de socializare, care a dat vestea cruntă a decesului. Duminică noaptea, trei indivizi cu cagule pe faţă şi înarmaţi au intrat cu forţa în casa omului de afaceri, l-au legat într-un covor şi l-au bătut până la comă, iar pe fata lui au ameninţat-o cu pistolul ca să-i arate unde sunt bijuteriile şi ceasurile de lux.

Pe acelaşi subiect

Adrian Kreiner şi-a petrecut ultimele zile din viaţă la ATI, intubat și ventilat mecanic. 

"Ne-a picat foarte greu şi acum ne e foarte greu să procesăm pentru că nu este vorba doar de un furt oarecare, ci de o atrocitate şi de o schinjuire", spune Andrei Oltean, partener de afaceri.

În 2019, bărbatul a înfiinţat un hub de afaceri, cu mai multe domenii de activitate, însă dezvoltarea acestui proiect i-ar fi adus şi prieteni dar şi duşmani. Locuitorii din zonă sunt şocaţi şi se gândesc, de acum, să ia măsuri mai mari pentru siguranţa familiei.

Tâharii, în continuare în libertate

Atacatorii sunt căutaţi neîncetat, în tot judeţul, iar anchetatorii cred că autorii jafului sunt profesionişti şi periculoşi, datorită modului lor de operare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Criminaliști de la București, trimiși la Sibiu să ajute în cazul omului de afaceri bătut și jefuit în propria casă. Adrian Kreiner a murit aseară, la spital