Antena Meniu Search
x

Criminalul din Baia Mare ar putea ucide din nou! Ipoteză cutremurătoare în cazul asasinului care a batjocorit-o şi ucis-o pe micuţa Estera (Video)

Gabriel Diaconu, medic psihiatru, lansează noi ipoteze în cazul crimei oribile din Baia Mare, unde o fetiţă de 5 ani a fost violată şi ucisă în zona unui combinat dezafectat.

Gabriel Diaconu, medic psihiatru, lansează noi ipoteze în cazul crimei oribile din Baia Mare, unde o fetiţă de 5 ani a fost violată şi ucisă în zona unui combinat dezafectat.

Asasinul micuţei Estera este în continuare în libertate, la 3 zile de la producerea tragediei. 

Există ipoteza că făptaşul ar fi un recidivist, iar anchetatorii verifică acum toţi foştii deţinuţi, condamnaţi pentru infracţiuni sexuale. 

Iar primarul Cătălin Cherecheş, a declarat pentru Observator că, în proporţie de peste 90 la sută, criminalul din Baia Mare "este o persoană care a fost identificată în zona gării, care a fost eliberată acum câteva săptămâni din penitenciar şi a fost condamnat tot pentru viol".

Medicul psihiatru Gabriel Dumitru a lansat astăzi noi ipoteze în cazul oribilei crime.

"Sunt câteva ipoteze...merită luată în considerare şi probabilitatea că victima a fost ucisă de frică ...nu este exclus să fie un făptaş adolescent", a declarat Dumitru la Antena3.

Potrivit specialistului, "ceva îl face să fie atras de locul faptei".

"Va fi atras, pe de o parte, pentru că rămâne nepedepsit. Iar apoi, la nivel educaţional, fiind modest, va simţi nevoia să se implice în anchetă. Dacă nu avem de-a face cu un făptaş fără adăpost, este plauzibil că va încerca să comunice cu oamenii legii. Astfel de crime sunt de o gravitate extremă. Ţin de domeniul irealului. În mintea criminalului este portretizarea unei fantezii", a explicat medicul psihiatru.

Gabriel Dumitru nu a exclus şi posibilitatea ca asasinul să mai comită şi alte fapte.

Reamintim că Estera ar fi fost răpită chiar din mijlocul copiilor cu care se juca. Era ora 19 când părinţii au sesizat dispariţia. Împreună cu rudele şi vecinii, au început s-o caute prin împrejurimi.

Patru ore mai târziu, fraţii copilei au găsit-o printre ruinele fostului combinat. La doar 100 de metri de casă. Era pe jumătate dezbrăcată şi avea răni grave pe tot corpul. 

La ora 23 şi 30 de minute, părinţii au anunţat Poliţia că au găsit trupul fetiţei de cinci ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Criminalul din Baia Mare ar putea ucide din nou! Ipoteză cutremurătoare în cazul asasinului care a batjocorit-o şi ucis-o pe micuţa Estera (Video)