Antena Meniu Search
x

Video Criminalul din Bolintin-Vale sfidează şi de după gratii. A cerut să fie eliberat din arest | Nicolae, șoferul ucis, a fost înmormântat

Locuinţa criminalului din Bolintin-Vale a fost percheziţionată de anchetatori. În timpul descinderilor, individul a fost păzit de mascaţi cu puştile la piept. Anchetatorii au făcut percheziţii şi în casele celorlalţi trei bărbaţi care au fost lăsaţi liberi, deşi apar pe filmarea din noaptea crimei. Doar că aceştia fugiseră deja de acasă. 

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 15.01.2022, 19:30

Vezi și

Percheziţiile s-au desfăşurat sub ochii individului care a omorât un om. Un comando de mascaţi a împânzit mahalaua, în căutarea complicilor săi. Au scotocit prin case, apoi au umblat inclusiv prin căruţe, dar n-au găsit decât haine şi resturi de mâncare. 

Nicolae Tomescu, șoferul ucis la Bolintin, a fost înmormântat

Azi, Nicolae Tomescu, şoferul de microbuz, a fost condus pe ultimul drum. Peste 100 de poliţişti şi jandarmi au fost mobilizaţi la înmormântare. Bărbatul de 47 de ani a fost ucis cu o pavelă după ce i-a urmărit pe patru indivizi care i-au înţepat roata microbuzului cu un cuţit. 

Tragedia putea fi prevenită. După ce anul trecut, doi oameni au fost luaţi ostatici şi ucişi într-un apartament din Oneşti de un individ ignorat de autorităţi deşi făcuse numeroase plângeri penale, poliţiştii din Bolintin au fost obligaţi să analizeze şi ei toate reclamaţiile vechi. Şi nu erau puţine. 

Pe acelaşi subiect

Comisar-şef Georgian Drăgan, Poliţia Română: Majoritatea infracţiunilor sunt cele de lovire sau alte violenţe. Aveau unele revendicări în ceea ce priveşte managementul Poliţiei Giurgiu. S-au analizat petiţiile la acel moment de vechea conducere a IPJ Giurgiu. 

Infractorii au continuat să facă legea în Bolintin-Vale

Anul trecut, numărul infracţiunilor a crescut faţă de 2020. Nici nu e de mirare. În oraşul cu 13.000 de locuitori sunt 34 de poliţişti, faţă de 45, câţi ar trebui să fie.

Laurenţiu Rădulescu, reporter Observator: În Bolintin, problemele sunt departe de a fi rezolvate, drept urmare, cel puţin săptămâna viitoare, echipaje ale forţelor speciale vor rămâne în acest oraş pentru a se asigura că spiritele nu vor degenera.

Criminalul din Bolintin sfidează şi de după gratii. A cerut să fie cercetat în libertate, dar magistraţii i-au respins cererea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Criminalul din Bolintin-Vale sfidează şi de după gratii. A cerut să fie eliberat din arest | Nicolae, șoferul ucis, a fost înmormântat