Antena Meniu Search
x

Video Criminalul din Mamaia, prins după o zi. Şi-a recunoscut fapta, însă a venit cu o varianta înfiorătoare

Crimă din răzbunare, după o ceartă pentru nişte lebede. Judecătorii au arestat un bărbat bănuit că l-a înjunghiat şi incendiat pe paznicul unui club de tenis din Mamaia. Victima îl apostrofase pentru că speria păsările, fără să ştie că stă de vorbă cu un recidivist periculos. Agresorul a fost condamnat acum patru ani pentru trafic de droguri. 

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 28.07.2023, 08:43

Vezi și

Poliţiştii l-au găsit pe suspect la 26 de ore după crima de care este bănuit, la doar un kilometru de locul asasinatului. Încercase să scape de hainele pline de sânge şi avea pe corp răni - victima lui luptase cu disperare să scape cu viaţă. 

Zafer Sadîc, procuror: Inculpatul a recunoscut de la început comiterea faptei de care a fost acuzat. După ce a comis fapta, a plecat undeva în zona Parcului Tăbăcărie, a consumat băuturi alcoolice şi acolo s-a dezbrăcat complet de haine. 

Suspectul le-a spus procurorilor o poveste înfiorătoare

Suspectul, în vârstă de 49 de ani, le-a spus procurorilor o poveste înfiorătoare. Ar fi ajuns la crimă după un simplu schimb mai aspru de cuvinte. 

Pe acelaşi subiect

Cristina Niţă, reporter Observator: Agresorul ar fi fost gonit de paznic de lângă clubul de tenis pentru că speria lebedele de pe Lacul Siutghiol. Pentru el a fost prea mult. A ajuns să facă moarte de om pentru o simplă ceartă, spun anchetatorii. 

Victima era socrul unui cunoscut avocat din Constanţa

Multe crime au pornit de la un schimb banal de replici în contradictoriu, spun cei care studiază psihologia asasinilor. 

Gabriela Groza, doctor în psihologie judiciară: Furia se bazează pe percepţia nedreptăţii şi indiferent că vorbim despre motive care par banale sau nu, ce ne atinge în interior nu e un motiv banal. Ne simţim nerespectaţi şi atunci ne înfuriem foarte tare.

Victima era socrul unui cunoscut avocat din Constanţa. A fost găsit înjunghiat şi cu arsuri grave pe jumătate din corp. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Criminalul din Mamaia, prins după o zi. Şi-a recunoscut fapta, însă a venit cu o varianta înfiorătoare