Antena Meniu Search
x

Criminalul din Onești a fost detubat. Procurorii pot relua procedurile judiciare

Bărbatul acuzat că a ucis doi muncitori într-un apartament din Onești a fost detubat vineri de medicii de la Spitalul Județean din Bacău, care au anunțat procurorii că pot relua procedurile judiciare.

de Redactia Observator

la 05.03.2021, 18:01

Criminalul din Onești a fost detubat. Procurorii pot relua procedurile judiciare

Bărbatul a fost transferat miercuri la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău, unde i s-a efectutat un computer tomograf la cap, torace şi abdomen, precum şi analize de sânge, pentru că starea de sănătate i s-a deteriorat.

„În cursul acestei după-amiezi, pacientul a fost detubat, iar medicii, după ce au analizat starea lui, au anunțat parchetul că se pot relua procedurile judiciare”, au transmis vineri reprezentanții Spitalului Județean de Urgență din Bacău. Aceștia au anunțat că pacientul rămâne în continuare în monitorizare la secția ATI, potrivit Mediafax.

Doi muncitori care renovau un apartament în Oneşti, judeţul Bacău, au fost omorâţi, luni seara, de fostul proprietar, în vârstă de 68 de ani, supărat că fusese evacuat. Poliţiştii nu l-au luat în serios până în ultima clipă pe Gheorghe Moroşan. Deşi bărbatul ameninţase explicit că va face un gest extrem.

Poliţia a deschis focul pentru a intra în apartamentul unde agresorul a ţinut cei doi bărbaţi ostatici, după ce negocierile dintre agresor şi forţele de ordine au eşuat. Acesta i-a înjunghiat pe cei doi muncitori, unul dintre ei murind pe loc şi altul la spitalul din Oneşti. Poliţiştii au intervenit în forţă şi au tras mai multe focuri de armă. Agresorul a ajuns şi el la spital. El avea multiple plăgi împuşcate în mâini, picioare, abdomen.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Criminalul din Onești a fost detubat. Procurorii pot relua procedurile judiciare