Antena Meniu Search
x

Criminalul necrofil de la Bistriţa Bârgăului a fost prins de Poliţie! Tânărul a ucis un bătrân şi i-a dat foc la casă!

Paul Toderaşc, criminalul din Bistriţa Bârgăului, a fost prins de poliţişti după ce ar fi ucis un bătrân, i-a furat banii şi i-a dat foc la casă.

Paul Toderasc, criminalul necrofil din Bistrita Bargaului a ucis un batran si i-a dat foc la casa

Paul Toderaşc, criminalul din Bistriţa Bârgăului, a fost prins de poliţişti după ce ar fi ucis un bătrân, i-a furat banii şi i-a dat foc la casă.

Tânărul originar din Bacău a reuşit să oripileze o ţară întreagă prin faptele sale groteşti. La numai 23 de ani, Toderaşc a dezgropat o bătrână şi a violat trupul neînsufleţit, faptă pentru care, culmea, a fost condamnat la muncă în folosul comunităţii la un... cămin de bătrâni.

La sfârşitul săptămânii trecute, Toderaşc, angajat ca cioban la o stână din Bistriţa Bârgăului, ar fi ucis un bătrân de 82 de ani, i-a furat aproximativ 2.000 de lei şi apoi i-a dat foc la casă.

După teribila crimă, tânărul s-a schimbat de hainele pline de sânge, a mers la barul din sat şi a dat de băut tuturor, iar după câteva ore a chemat un taxi şi s-a făcut nevăzut.

Pe acelaşi subiect

Poliţiştii au fost sesizaţi de localnici cu privire la dispariţia bătrânului, însă nu au reuşit să îi găsească cadavrul. Nici pompierii nu au găsit rămăşiţele victimei despre care se credea că se afla în casă atunci când presupusul criminal a pus focul.

În această după-amiază, poliţiştii au reuşit să îl găsească pe suspectul principal, iar între timp, la casa bătrânului a fost adus un utilaj care să sape în zona casei, dar şi un câine special antrenat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Criminalul necrofil de la Bistriţa Bârgăului a fost prins de Poliţie! Tânărul a ucis un bătrân şi i-a dat foc la casă!