Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânărul căutat pentru CRIMA ŞOCANTĂ din Bistriţa-Bârgăului, surprins de camerele de supraveghere. Un adolescent face declaraţii halucinante (VIDEO)

Poliţia din Bistriţa-Năsăud caută un tânăr în vârstă de 23 de ani, suspectat că ar fi ucis un bătrân de 82 de ani, căruia apoi i-a incendiat casa.

de Redactia Observator

la 10.10.2017 , 13:02

Poliţia din Bistriţa-Năsăud caută un tânăr în vârstă de 23 de ani, suspectat că ar fi ucis un bătrân de 82 de ani, căruia apoi i-a incendiat casa. Trupul victimei încă nu a fost găsit, iar presupusul autor al crimei a dispărut.

Camerele de supraveghere dintr-un bar din Bistrița-Bârgăului l-au surprins pe tânărul de 23 de ani din Bacău, Paul Toderasc, bănuit că l-ar fi omorât pe bătrân. După ce ar fi comis crima, acesta s-ar fi oprit la bar unde le-ar fi făcut cinste la toți din local, din „pradă”.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Vineri noaptea, un incendiu a mistuit casa unui bătrân de 82 de ani din Bistrița-Bârgăului. Proprietarul casei este de negăsit de atunci. Ancheta a scos la iveală faptul că omul nu a pierit în incendiul care i-a mistuit casa, scrie presa locală

Dispărut este și Paul, un tânăr de 23 de ani din Bacău, care muncea la stâna unui vecin de-al bătrânului. Acesta i-a spus colegului său de la stână că urmează să îl jefuiască pe bătrân. 

Surse judiciare susțin că varianta luată în calcul este aceea potrivit căreia tânărul l-ar fi jefuit pe bătrân, l-ar fi omorât, după care i-ar fi incendiat casa pentru a șterge urmele.

După, acesta s-a schimbat de haine la patronul său și a plecat în sat, la un bar. Acolo acesta a apărut cu câteva mii bune de lei, bani din care a început să facă cinste la toți din bar, după cum au surprins și imaginile de pe camerele de supraveghere.

Un adolescent de 17 ani a petrecut mare parte din noapte alături de tânărul bănuit de crimă. Acesta i-ar fi povestit adolescentului că l-a jefuit pe bătrân. Mai mult, adolescentul spune că suspectul era lovit la mână, iar banii pe care i-a folosit pentru a-și cumpăra băutură erau pătați cu sânge.

„Am văzut că are o grămadă de bani. Mi-o spus și vânzătoarea că o avut 20 de milioane. A numărat în fața mea peste 10 milioane, banii erau cu sânge. Și pe mână avea sânge, era lovit la pumn”, a povestit adolescentul.

Cei doi s-ar fi despărțit sâmbătă dimineața la ora 6:30. Tânărul a luat un taxi și s-a îndreptat spre Bistrița, pe DN17. De atunci, nimeni nu mai știe nimic de el.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Plănuiţi să mergeţi în SUA după ridicarea vizelor?
Observator » Evenimente » Tânărul căutat pentru CRIMA ŞOCANTĂ din Bistriţa-Bârgăului, surprins de camerele de supraveghere. Un adolescent face declaraţii halucinante (VIDEO)