Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cristi Borcea, eliberat condiţionat după o decizie definitivă a Tribunalului Ilfov

Cristi Borcea, fostul patron al echipei Dinamo, a fost eliberat condiţionat, astăzi, după o decizie definitivă a Tribunalului Ilfov.

de Alin Tarnovschi

la 06.11.2019 , 16:17

Cristi Borcea, eliberat condiţionat după o decizie definitivă a Tribunalului Ilfov Cristi Borcea, eliberat condiţionat după o decizie definitivă a Tribunalului Ilfov - Hepta

Cristi Borcea, fostul patron al echipei Dinamo, a fost eliberat condiţionat, astăzi, după o decizie definitivă a Tribunalului Ilfov.

Cristi Borcea a fost condamnat la cinci ani de închisoare, în februarie 2019, în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanţa, alături de fostul primar Radu Mazăre.

Astfel, afaceristul a petrecut numai nouă luni în închisoare, din pedeapsa de cinci ani.

Articolul continuă după reclamă

Fostul patron al echipei Dinamo a înaintat o cerere de eliberare condiţionată în luna septembrie, iar Judecătoria Sectorului 4 a aprobat-o.

Pe acelaşi subiect

În motivarea deciziei de eliberare condiţionată, magistraţii Judecătoriei Sectorului 4 au arătat că afaceristul a fost stăruitor în muncă în penitenciar, a participat la programe și a dat dovadă de 'îndreptare'.

Cristi Borcea, eliberat condiţionat după nouă luni de închisoare

Totuşi, procurorii au contestat decizia, iar astăzi, Tribunalul Ilfov a emis o decizie definitivă, astfel că Borcea va fi eliberat.

Cristi Borcea fusese eliberat condiţionat pe 2 iulie 2018, după ce a fost condamnat definitiv la şase ani şi patru luni de închisoare cu executare în dosarul 'Transferurilor'.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Cristi Borcea, eliberat condiţionat după o decizie definitivă a Tribunalului Ilfov