Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cristi este din Timişoara şi traversează ţara până la mare pentru un sport tot mai iubit de români. Cât îl costă echipamentul

Ploaia nu i-a speriat pe turiştii de pe litoral. Mulţi dintre ei au făcut baie în mare sub picături, o experienţă inedită de care s-au bucurat din plin. Plajele au fost pline încă de dimineață. Unii au venit în concediu pe ultima sută de metri, aşa că gradul de ocupare al hotelurilor a fost de peste 90%. Standup paddle, kite sau volei sunt doar câteva dintre sporturile pe care turiştii le-au practicat zilele acestea. 

de Redactia Observator

la 10.08.2024 , 20:35

Prin ploaie, alergând spre valurile mării. Aşa s-au răcorit turiştii la prânz. Dacă unii s-au refugiat în beach baruri, alţii au ales o experienţă memorabilă. 

Cât costă închirierea echipamentului pentru stand-up paddle

Cristi este din Timișoara şi spune că pasiunea pentru sporturile nautice îl face să traverseze ţara de câte ori are ocazia. 

Vezi și

"E prima dată când particip la aşa ceva. De mulţi ani mă dau pe stand-up paddle aici, la nivel de hobby", spune Cristi.

Pe acelaşi subiect

Închirierea echipamentului pentru acest sport pornește de la 40 de lei și poate ajunge la 100 de lei. 

Pentru cei care vor să îmblânzească vântul, există kitesurfingul. 300 de lei costă ora și este nevoie de cel puţin 10 ședințe pentru a învăţa noţiunile de bază. 

Plajele din Mamaia Nord sunt cele mai bune terenuri de volei pentru cei care se plictisesc să stea doar la plajă pe şezlong. 

"Am trecut de la un teren, la două terenuri. Am adus nisip fin. Îl udăm permanent ca să fie o plăcere să joci", spune Mihai Spanțoveanu  - manager plaja.

Unde mai pui că pentru a juca volei nu trebuie să plăteşti nimic. Doar şezlongul costă 90 de lei în weekend, iar băuturile reci sunt la bar, la o servă depărtare de terenul de sport. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Cristi este din Timişoara şi traversează ţara până la mare pentru un sport tot mai iubit de români. Cât îl costă echipamentul