Antena Meniu Search
x

Trupul neînsufleţit al lui Cristian Ţopescu va fi depus în Studioul 2 al TVR. Unde va fi înmormântat fostul comentator sportiv

Trupul neînsuflețit al fostului comentator sportiv Cristian Ţopescu va fi depus joi, 17 mai, în Studioul 2 al Televiziunii Române, în intervalul 11.00-19.00, anunţă postul public de televiziune.

- Foto: Hepta

Trupul neînsuflețit al fostului comentator sportiv Cristian Ţopescu va fi depus joi, 17 mai, în Studioul 2 al Televiziunii Române, în intervalul 11.00-19.00, anunţă postul public de televiziune.

"Timp de peste o jumătate de secol, Cristian Ţopescu a fost unul dintre cel mai iubite simboluri ale Televiziunii Române. Datorită profesionalismului, curajului, patriotismului şi carismei domniei sale, Cristian Ţopescu a fost aproape un idol al mai multor generaţii de români", se arată în comunicatul transmis de membrii CA al SRTv. 

Membrii Consiliului de Administraţie al SRTv au anunțat că sunt alături de colega lor, Christel Ungar Ţopescu, soţia omului de televiziune, şi de jurnalista Cristina Ţopescu, fiica comentatorului sportiv. 

Potrivit unor informații, Cristian Țopescu va fi înmormântat la Cimitirul Ghencea în cursul zilei de vineri.

Pe acelaşi subiect

Cristian Ţopescu, născut în 1937 la Bucureşti, a fost comentator sportiv, general de brigadă şi senator de Bucureşti.

A lucrat la Televiziunea Română începând din anii 1960, îndeplinind funcţiile de reporter sportiv, realizator de emisiuni, comentator, redactor şef al secţiei de sport a TVR, director general adjunct şi consilier.

Comentator de legendă, a fost vocea care a adus în casele românilor marile performanţe ale sportivilor noştri, anunţând prima notă de 10 din istoria gimnasticii, mondialele de fotbal unde tricolorii au intrat în istorie sau victoria Stelei în Cupa Campionilor.

În urmă cu 51 de ani, tot într-o lună de mai, Cristian Ţopescu făcea cunoştinţă cu Televiziunea Română şi cu meseria care avea să îi definească întreaga viaţă.

Începând cu anul 1967, a lucrat în TVR ca reporter sportiv, realizator de emisiuni, comentator sportiv, redactor şef sport, realizator de emisiuni, director general adjunct, consilier al şefului televiziunii publice. 

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Evenimente » Trupul neînsufleţit al lui Cristian Ţopescu va fi depus în Studioul 2 al TVR. Unde va fi înmormântat fostul comentator sportiv