Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un tată îşi caută cu disperare fiica dispărută de 3 zile, în Dolj. Cristiana a plecat de acasă şi nu s-a mai întors

Cristiana Patricia Morăreţu este de căutată de poliţiştii din Dolj, după ce a dispărut de acasă. Fata de 17 ani a plecat de la domiciliu, în urmă cu trei zile, şi nu s-a mai întors. 

de Veronica Micu

la 27.01.2020 , 12:30

Patricia Cristiana Morăreţu a dispărut de trei zile, în Dolj Un tată îşi caută cu disperare fiica dispărută de 3 zile, în Dolj. Cristiana a plecat de acasă şi nu s-a mai întors - Politia Romana / Observator

Cristiana Patricia Morăreţu este de căutată de poliţiştii din Dolj, după ce a dispărut de acasă. Fata de 17 ani a plecat de la domiciliu, în urmă cu trei zile, şi nu s-a mai întors. 

Duminică, 26 ianuarie, poliţişti din cadrul Secția 1 Poliție Rurală Melinești, judeţul Dolj, au fost sesizaţi de un bărbat de 39 de ani, din Şimnicu de Sus, cu privire la faptul că fiica sa, Morăreţu Cristiana Patricia, a plecat în 25 ianuarie de acasă și nu a mai revenit până în prezent.

Persoanele care deţin informaţii despre adolescenta de 17 ani sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe la cea mai apropiată unitate de poliţie.

Articolul continuă după reclamă

Cristiana Patricia Morăreţu a dispărut de trei zile

Semnalmente Cristiana Patricia Morăreţu:

- înălțime 1,60 - 1,65 m, greutate aproximativ 60 kg, constituție atletică, păr lung, şaten, ochi căprui. 

La data plecării era îmbrăcată într-un tricou gri peste care avea o bluză verde, pantaloni de culoare albastră și pantofi sport de culoare albă.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Evenimente » Un tată îşi caută cu disperare fiica dispărută de 3 zile, în Dolj. Cristiana a plecat de acasă şi nu s-a mai întors