Antena Meniu Search
x

Cristina, românca ucisă cu sălbăticie de iubit în Germania, ceruse ajutorul poliției cu câteva săptămâni înainte de crimă

Cristina V., românca de 25 de ani ucisă de iubitul ei italian, marți seară, în localitatea bavareză Tegernsee din Germania, ceruse ajutorul poliției cu câteva săptămâni înainte de crimă.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 12.11.2020, 14:17

Vezi și
  • Românca și italianul aveau împreună un copil de nici 2 ani.
  • Micuțul a rămas în grija rudelor.

Din cauza certurilor și scandalurilor dese, tânăra din Tecuci a cerut ajutorul poliției în urmă cu câteva săptămâni, scrie Munchener Merkur.

"Au fost anchete", a confirmat purtătorul de cuvânt al poliției, Martin Emig, care a precizat că italianul nu avea antecedente penale.

Reamintim că tânăra româncă a fost ucisă marți seară de iubitul ei italian, în casa lor din Tegernsee, un oraș din districtul Miesbach, Germania.   

Alerta a fost dată de un vecin, care a auzit certuri, zgomote puternice și strigăte de ajutor venind din apartamentul vecinilor lui.  

Polițiștii veniți la fața locului l-au somat pe bărbat să deschidă ușa, însă acesta a refuzat, astfel că oamenii legii au intrat cu forța în apartament.

A fost, însă, prea târziu pentru tânăra româncă. Cristina fusese deja înjunghiată mortal de bărbatul împreună cu care avea un copil de nici 2 anișori.

Criminalul stătea lângă cadavrul româncei, într-o baltă de sânge

Când au intrat în casă, polițiști germani l-au văzut pe italian stând lângă cadavrul femeii, într-o baltă de sânge. 

În ciuda cererilor repetate adresate de polițiști bărbatului, să lase jos cuțitul, individul a început să-i atace. În momentul în care italianul s-a năpustit asupra unuia dintre ofițeri, acesta din urmă și-a folosit arma din dotare, împușcându-l mortal pe bărbat.

"În ciuda eforturilor depuse de medici, cele două persoane nu au putut fi resuscitate", a explicat Rainer Kehrer, de la poliția din Miesbach, într-o conferință de presă.  

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Copilul de 1 ani și 8 luni al cuplului, care se afla în casă în momentul în care mama lui a fost ucisă, se află acum în grija rudelor. 

Din primele verificări, se pare că bărbatul ar fi ucis-o pe româncă din gelozie. 

Cazul este investigat de polițiștii criminaliștii din Miesbach, sub coordonarea parchetului public din München.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Cristina, românca ucisă cu sălbăticie de iubit în Germania, ceruse ajutorul poliției cu câteva săptămâni înainte de crimă