Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cu ce a greşit Elena Udrea, în Costa Rica. Avocata Laura Vicol, prima reacţie după respingerea cererii de eliberare

Laura Vicol, avocata Alinei Bica, reacţionează după ce Tribunalul din Pavas, Costa Rica, a respins cererea de eliberare din arestul preventiv a Elenei Udrea. 

de Redactia Observator

la 03.11.2018 , 10:39

Elena Udrea şi Alina Bica rămân în arest în Costa Rica, după ce jdecătorul a decis să respingă cererile de eliberare Avocata Alinei Bica, reacţie după respingerea cererii de eliberare din arest a Elenei Udrea - captura video Antena 3 / YouTube

Laura Vicol, avocata Alinei Bica, reacţionează după ce Tribunalul din Pavas, Costa Rica, a respins cererea de eliberare din arestul preventiv a Elenei Udrea şi a Alinei Bica. 

Avocata a dezvăluit că Alina Bica este devastată de această decizie, dar şi că fostul ministru Elena Udrea a greşit pentru că s-a expus mediatic prea mult, în condițiile în care beneficia de statut de refugiat în Costa Rica.

"Alina este devastată de această hotărâre, nimeni nu se aştepta să stea atât timp în penitenciar. Din punctul meu de vedere era mai indicat un arest la domiciu, dar sunt mai stricţi.

Articolul continuă după reclamă

Este o măsură mult prea aspră deţinerea în penitenciar. Trebuie să ținem cont că este vorba de o procedură de extrădare, nu de ispășirea unei pedepse", a declarat Alina Vicol la Antena 3.

Pe acelaşi subiect

Vicol a precizat și că din punctul ei de vedere, Elena Udrea a greșit pentru că s-a expus mediatic prea mult, în condițiile în care beneficia de statut de refugiat în Costa Rica.

"Din punctul meu de vedere, Elena a greşit mult când s-a expus mediatic..e prima sarcină..şi e un motiv de bucurie...şi-a arătat burtica într-o revistă...această expunere mediatică, atunci când faci o cerere, una dintre condiţii este să nu comunici cu presa...", a mai spus Vicol.

Reamintim că Elena Udrea rămâne în arest în Costa Rica, după ce jdecătorul a decis să respingă cererea de eliberare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Cu ce a greşit Elena Udrea, în Costa Rica. Avocata Laura Vicol, prima reacţie după respingerea cererii de eliberare