Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Minivacanţa de 1 iunie, la iarbă verde. Gratarele fără fum au fost vedetele zilei

Cine a vrut să scape de căldura din Capitală a ieşit astăzi la un grătar. Şi, în timp ce au încins carnea, mulţi şi-au încercat norocul şi la lansetă. Chiar dacă nu au prins mare lucru, oamenii s-au bucurat de oazele de relaxare din jurul bălţilor şi lacurilor.

de Redactia Observator

la 01.06.2018 , 22:14

Cine a vrut să scape de căldura din Capitală a ieşit astăzi la un grătar. Şi, în timp ce au încins carnea, mulţi şi-au încercat norocul şi la lansetă. Chiar dacă nu au prins mare lucru, oamenii s-au bucurat de oazele de relaxare din jurul bălţilor şi lacurilor. Şi în oraş s-a mâncat bine. La un festival special dedicat gurmanzilor, grătarul urban a fost o explozie de gusturi din bucătării internaţionale.

Încă de la prima oră, în marile magazine s-au format cozi la raioanele cu fructe, legume şi carne. Oamenii s-au aprovizionat ca pentru o mare sărbătoare. Mulţi au ieşit la malul bălţilor şi lacurilor şi chiar s-au relaxat la pescuit.

Pentru cei cu gusturi mai rafinate, în Capitală a avut loc un festival dedicat gurmanzilor. Aici, carnea a fost pregătită după tot felul de reţete inspirate din bucătăriile străinilor. 

Vezi și

Vicento Telesco, comerciant:

Am adus planşe de ultimă generaţie, care ne permite ca fără cărbuni să obţinem acelaşi rezultat ca pe cărbuni.

Acelaşi rezultat este obţinut şi fără...fum. Unii au înlocuit grătarul clasic cu cel electric. Un astfel de grătar, care poate fi folosit şi pe balcon, costă în jur de 800 de lei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Minivacanţa de 1 iunie, la iarbă verde. Gratarele fără fum au fost vedetele zilei