Antena Meniu Search
x

Video Cum a încercat elevul de 14 ani din Galaţi să-şi pună la punct colegii. A furat de acasă un cuţit şi l-a ascuns în baia şcolii, dar planul i-a fost dejucat

Ceea ce trebuia să fie o zi obişnuită de cursuri se putea încheia tragic pentru elevii unei şcoli din Galaţi! Furios pe colegii de clasă, un adolescent de 14 ani a pus la cale un plan diabolic. Fără să ţină cont de ceva, băiatul a ascuns în baia unităţii de învăţământ un cuţit. Cu arma albă plănuia să-şi atace colegii de clasă. Din fericire, planul i-a fost dejucat la timp de poliţişti. Elevul se află acum internat într-un spital de psihiatrie. Atenţie, detalii cu un puternic impact emoţional! 

de Adrian Obreja

la 12.01.2024, 08:11

Vezi și

Copilul de clasa a VII-a şi-a plănuit în detaliu răzbunarea. Fără a da nimic de bănuit părinţilor, băiatul de 14 ani ar fi luat de acasă un cuţit pe care l-a ascuns în ghiozdan. Cu arma albă urma să îşi pună la punct colegii de clasă.

Adrian Obreja, reporter Observator: Elevul a venit la şcoală dimineaţă, a stat doar o oră, a ascuns cuţitul aici, în spatele caloriferului, după care a plecat. 

Adolescentul ar fi intrat într-o altercaţie cu un alt coleg de clasă

Atunci, adolescentul ar fi intrat într-o altercaţie cu un alt coleg de clasă, care s-ar fi aflat şi el pe lista neagră a băiatului. Însă, chiar acest incident i-a dejucat planul diabolic. Înştiinţată despre conflict, directoarea unităţii de învăţământ i-a contactat imediat părinţii. 

Aurelia Florescu, directoare: A plecat de la şcoală, luat de către părinţi, şi după aceea nu am mai ştiut nimic de el. 

Furios că nu şi-a putut pune planul în aplicare, adolescentul a fugit de acasă

Furios că nu şi-a putut pune planul în aplicare, adolescentul a fugit de acasă. După ore în şir în care nu au reuşit să mai dea de el, părinţii băiatului au sunat disperaţi la 112. Acesta a fost găsit de către poliţişti hoinărind pe străzile oraşului. Cuprins de remuşcări, dar şi de frica consecinţelor, băiatul a mărturisit totul agenţilor. 

Felicia Tudoran, IPJ Galaţi: Acesta a fost conndus la Spitalul de Psihiatrie Elisabeta Doamna din Municipiul Galaţi, unde a fost internat. 

Aurelia Florescu, directoare: Poliţia ne-a informat despre prezenţa cuţitului, poliţia a venit şi a ridicat cuţitul de la faţa locului. 

Aceste comportamente deviante sunt de fapt un strigăt de ajutor din partea copiilor

Şocant este că astfel de incidente se întâmplă tot mai des în şcolile din România, iar psihologii atrag atenţia asupra faptului că aceste comportamente deviante sunt de fapt un strigăt de ajutor din partea copiilor. 

Cătălin Dimofte, psiholog: E posibil să fie ceva bullying şi la şcoală, dacă a adus un cuţit la şcoală. E nevoia lui de a se proteja. Fie că a vrut să îl folosească, fie că nu a vrut să îl folosească, a vrut să aibă o siguranţă. 

Contactat de echipa Observator, tatăl elevului nu a vrut să comenteze cele întâmplate. Poliţia a deschis un dosar penal pentru portul sau folosirea fără drept a unor obiecte periculoase. Cazul readuce în prin-plan lipsa siguranţei din şcoli. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Cum a încercat elevul de 14 ani din Galaţi să-şi pună la punct colegii. A furat de acasă un cuţit şi l-a ascuns în baia şcolii, dar planul i-a fost dejucat