Antena Meniu Search
x

Un român a cheltuit doar câţiva euro pentru a ajunge cu maşina electrică în Grecia. Şoferul a povestit drumul pas cu pas pe Facebook

Un român a împărtășit pe Facebook cum a reușit să ajungă cu mașina electrică până în Grecia fără să plătească la stațiile de încărcare rapidă. Bărbatul a plătit doar taxa de drum până în Kallithea, care l-a costat 6 euro.  

de Redactia Observator

la 01.06.2022, 16:51

Cum a reuşit un român să ajungă până în Grecia cu mașina, fără să plătească la stațiile de încărcare rapidă
Cum a reuşit un român să ajungă până în Grecia cu mașina, fără să plătească la stațiile de încărcare rapidă - Facebook

Un român a povestit pe Facebook cum a reușit să economisescă bugetul de transport până în Grecia, mergând cu mașina electrică. Bărbatul și-a încărcat autovehicululul doar acolo unde era gratis. Singurii bani cheltuiți au fost pe taxa de drum spre Grecia. 

"București - Sofia 390km, drum național, 8 ore până la cazare cu tot cu incărcări, aici e inclusă și încărcarea din Sofia cât am fost să mâncăm, oraș unde ne-am și cazat peste noapte. Kaufland Ruse, 20 minute, gratis. Până la 92% (puteam să o evit nu era necesară ajungeam la Plevna cu plinul din București). Kaufland Plevna, 45 minute, gratis.

Până la 85%. Botevgrad Shell Eldrive, 15 minute, până la 65% (5 leva), Kaufland era ocupat (puteam să o evit dacă încărcăm 100% în Plevna). Kaufland Sofia, 50 minute, gratis. Până la 97%", povestește românul, pe Facebook. 

Strategia folosită de șofer e la îndemâna oricui

Pe acelaşi subiect

Românul povestește că a mers “în modul eco”, cu o viteză redusă, pentru a ține sub control consumul de current electric. “Am mers doar în mod Eco, l-am dezactivat doar când am avut nevoie să depășesc sau să urc în zona muntoasă.

Fără mod Eco, consumul este cu totul altul. Mașina are un consum decent în mod Eco, la drum întins și viteze până în 90-95km/h. Peste vitezele astea, consumul crește considerabil”.

Șoferul dezvăluie și câți bani a plătit, în total, pentru a ajunge în Grecia. Acesta a plătit vignieta pentru Bulgaria și taxele de drum pe autostrada spre Grecia: “în total cost București - Kallithea 6 euro”. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » Un român a cheltuit doar câţiva euro pentru a ajunge cu maşina electrică în Grecia. Şoferul a povestit drumul pas cu pas pe Facebook