Antena Meniu Search
x

Video Cum acționa recidivistul din București care a agresat sexual trei femei în lift, într-o singură seară. Imagini terifiante surprinse de camere

Un recidivist periculos a băgat spaima într-un cartier din Capitală. În mai puţin de patru ore, a agresat sexual trei femei în lift, apoi le-a jefuit. Individul avea o metodă bine pusă la punct: intra după victime în lift, apoi bloca ascensorul şi le lovea cu putere. Familia bărbatului spune că, în ultimii 15 ani, atacatorul a stat mai mult închis pentru fapte similare. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 26.08.2023, 19:16

Vezi și

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere sunt șocante. Individul intră cu victima în lift, iar, în momentul în care femeia încearcă să strige după ajutor, bărbatul îi acoperă gura cu palma. Apoi, cu pantalonii descheiaţi, o pune la pământ și o lovește cu pumnii. 

Stelică Simion, administrator: M-am uitat pe camere, într-adevăr am observat agresiunea și am sunat la 112. A urmărit-o... Când a ajuns la lift, el s-a prefăcut că se uită un pic la avizier, doamna a deschis ușa, a intrat și a intrat și el imediat...

Victima reuşeşte să iasă din lift şi scapă. Femeia venită din Ucraina se mutase recent în blocul din Militari şi se întorcea de la cumpărături. Este ora 20 şi 15 minute şi este primul atac al individului periculos. Atacatorul fuge din bloc şi se opreşte pe o stradă vecină. Tot în lift se năpusteşte asupra unei alte femei de 38 de ani. Este în jur de ora 21:00.

Localnic: O găsesc aici, sacoșele tăvălite pe aici, aruncat totul. Tremura de frică și încerca să vorbească la telefon cu poliția... I-a trântit sacoșele astea și i-a furat laptopul. 

Pe acelaşi subiect

După nici trei ore, ajunge pe șoseaua Virtuții şi face o nouă victimă, pe care o loveşte şi îi fură 150 de ei.  

Bogdan Dinu, reporter Observator: Fără a le cunoaște înainte, bărbatul a aplicat aceeași strategie pentru toate cele trei victimele. Le-a însoțit în scara blocului, a urcat cu acestea în lift, iar mai apoi a blocat ascensorul.

Bărbatul care a agresat trei femei în lift, în București, este recidivist

Individul de 46 de ani este recidivist şi a stat mai mult în închisoare în ultimii ani pentru infracţiuni de acelaşi tip.

Verișoara agresorului: Tot cu tâlhărie, tot același lucru, repetitiv... De fiecare dată când a intrat la închisoare, doar din cauza asta a intrat. Prima dată a fost acum 15 ani. Mi-a promis că va fi cuminte, dar doar atât... De fiecare dată spunea că îi pare rău, de fiecare dată îl simțeam că suferă.

Anul trecut, după o nouă eliberare, se jura că nu mai face. În această seară, bărbatul va ajunge în fața unui judecător care va decide dacă rămâne sau nu în spatele gratiilor pentru următoarele 30 de zile. Procurorii îl anchetează acum pentru agresiune sexuală și tâlhărie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Cum acționa recidivistul din București care a agresat sexual trei femei în lift, într-o singură seară. Imagini terifiante surprinse de camere