Antena Meniu Search
x

Video Cum arată locuinţa modulară de 33.900 de euro. Are dormitor la etaj, baie şi living

Case construite precum un puzzle! Este noul trend pentru cei care îşi doresc o locuinţă modulară sau pe structură din lemn. Casele se asamblează rapid, sunt mai ieftine, se pot extinde şi nu au nevoie de atâtea autorizaţii. Hoinarii au şi ei variante: casa pe roţi este ideală pentru cei care vor să se simtă zilnic în vacanţă!

Ingrid Tîrziu
de Ingrid Tîrziu

la 24.05.2024 , 19:45

Gabriel visează de mulţi ani la o casă modulară, pe care să o personalizeze exact aşa cum îşi doreşte. În scurt timp, va deveni proprietarul unei astfel de locuinţe.

"Aproximativ 70.000 de euro la aceasta şi în cam 2 luni de zile m-aş putea muta în ea",spune Gabriela

Simona vrea şi ea o casă personalizată, la cheie şi cu finisaje de ultimă generaţie. O va duce la munte.

Vezi și

La modă sunt şi casele pe structură din lemn

Pe acelaşi subiect

"Un consum de energie foarte eficient, apoi este un timp de execuţie extrem de mic. Cu lucrul de acasă, poate fi un hibrid, să zicem că stăm jumătate din timp în oraş şi jumătate acolo, deci poate fi a doua casă", spune Simona

Un modul de casă modulară premium are, în medie 25 de metri pătraţi şi porneşte de la 25.000 de euro.

"Toată partea de hârtii, de aprobări şi tot ce ţine în spatele construirii unei case, este o variantă mult mai simplă, noi oferind odată cu casele şi toate proiectele de instalaţii electrice, de apă, de rezistenţă acasei, chiar şi proiect de arhitectură. Toate casele noastre au toate instalaţiile în interior", Doru Poloșan, Director General case modulare.

La modă sunt şi casele pe structură din lemn. Preţul unei astfel de locuinţe eco variază între 1000 şi 1500 de euro pe metrul pătrat plus TVA.

"Casele pe structură din lemn sunt mult mai rezistente la cutremur. Timpul redus de montaj, materiale sustenabile şi ecologice, se face economie la partea de fundaţii, fiind structuri uşoare. O casă la roşu de 200 de metri pătraţi se montrează în 4 zile lucrătoare", Antoniu Isache, administrator case din structură de lemn. 

Cine nu stă locului, îşi poate lua "casa-n spate". Casa pe roţi este uşor de plimbat oriunde vezi cu ochii.

La producători cererea s-a dublat în ultimul an. O dată cu asta, imobilele s-au scumpit cu aproximativ 8%, iar valoarea unui metru pătrat de locuinţă poate ajunge, în medie, până la 1565 de euro pe metrul pătrat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Ascultaţi manele?
Observator » Evenimente » Cum arată locuinţa modulară de 33.900 de euro. Are dormitor la etaj, baie şi living