Meniu
Search
x

Cum arată nunta perfectă în 2019. Care sunt detaliile esențiale (Video)

Vara este sezonul preferat de români atunci când vine vorba de nunţi! Şi este cât se poate de logic. Vara e cald, e soare, dacă nu vreţi să vă faceţi nunta într-un local, puteţi alege tot felul de variante în aer liber, iar lista poate continua. 

De Redactia Observator la 17.06.2019, 14:09
Vezi și

Vara este sezonul preferat de români atunci când vine vorba de nunţi! Şi este cât se poate de logic. Vara e cald, e soare, dacă nu vreţi să vă faceţi nunta într-un local, puteţi alege tot felul de variante în aer liber, iar lista poate continua. Dar asta nu înseamnă că e şi simplu. Pentru că, dacă vrei să ai o nuntă pe care invitaţii să nu o uite vreodată, trebuie să iei în calcul tot felul de elemente de natură să o individualizeze. Iar, uneori, asta înseamnă să ţii cont de trenduri.

Bianca şi Rareş îşi vor uni destinele la sfârşitul acestei luni. Pentru că amândoi sunt nişte excentrici, au decis să se ocupe singuri de nuntă. Au început, după cum era normal, cu invitaţiile.

Rareş: A fost ideea ei prima oara.

Bianca: Daaa, femeile prima data.

Rareş: Zice "ţi-ar plăcea o invitaţie video?" Cum adica video? "Păi da, în care chemăam oamenii la nunta noastră". Dar nu vrei să facem cu nişte personaje? Eu sunt actor, putem face câteva personaje şi să scriem un scenariu şi asa s-a conturat ideea de a face o videoinvitaţie care ajunge la toată lumea.

Bianca: Suntem în era tehnologiei unde lumea nu mai trebuie să primească scrisori.

Rareş: Am zis că e mai practic şi mai inedit.

Bianca: Te vede îşi aduce aminte de tine cu drag ca şi cuplu şi are un impact mai mare.

Nunta nu va avea loc într-un restaurant. Cei doi au ales să o facă într-o grădină, pe care să o amenajeze pe gustul lor.

Rareş: Gradina o amenajăm îin stil shabby, vrem să mai punem nişte bicilete, flori uriaşe, paleţi ceva foarte lejer şi nu gală.

Bianca: Optiunea de a face intr un restaurant intr o locatie inchisa este exclusa ii spuneam mai devreme ca prefer sa nu fac nunta decat sa facem inauntru. Nu vreau să aud de ploaie, am pus acatiste deci e totul vorbit, aranjat, energii pozitive.

Însă, dacă spaţiul va fi decorat într-un stil retro-rustic, când vine vorba despre mâncare, Bianca şi Rareş au optat pentru un bufet suedez. De altfel, organizatorii de nunţi recomandă - pentru anul acesta - modernul, naturalul şi ideile excentrice.

Reporter: La ce sunt mai atenţi la locatie, la cum arată şi cum e aranjată sau la meniu?

Alice Badea, event manager: Cred ca ambele sunt importante dar locaţia e un factor foarte important, după care urmează şi meniul, dar locaţia este un factor important în funcţie de ce îşi doresc, dacă îşi doresc una tradiţională, să meargă pe locaţii cu istoric, dacă vor locaţii elegante să meargă pe locaţii elegante.

Indiferent de locul ales pentru petrecerea de nuntă, aranjamentele trebuie să fie în tendinţe. Desigur, coraiul - culoarea anului - nu trebuie să lipsească.

Ştefana Chivoiu, specialist marketing: Aşadar aranjamente florale diafane, spectaculoase, gingaşe în culori pastel. Mirii noştri aleg din ce în ce mai mult şi noi îi susţinem, decoruri care duc înspre paduri tropicale, natură, înspre ce înseamnă frunze naturale şi o să vedeţi multe decoruri cu iederă, eucalipt. Pentru masa de prezidiu aranjamentele sunt asimetrice aşa cum spuneam şi pe lângă frunzele pe lângă care punem şi cateva flori, o să găsiţi tot felul de propsuri: luminiţe, felinare, lumânări, tot ce poate să redea o atmosferă naturală.

Însă, pentru o seară de neuitat, mirii nu trebuie să uite de tradiţionalul dans. Care numai tradiţional nu mai este, pentru că proaspeţii soţi vor să danseze pe colaje de melodii care îi reprezintă sau organizează un fel de flash mob-uri.

Andrei Fusea, instructor de dans: E vorba de toată povestea lor şi trebuie să ţină cont de timpul alocat pentru coregrafie, mai ales dacă nu au luat lecţii până acum, important e să vină pentru prima dată în studio să stabilim cum ar arăta povestea lor, după aceea detaliile tehnice, rochia pentru că are o trenă imposibilă şi nu poate să danseze şi atunci căutam sisteme de prindere sau înlocuirea rochiei, până la ce au pe jos dacă dansează pe parchet, pe mochetă, pe gazon.

Indiferent de ce tip de nuntă alegeţi, asiguraţi-vă că vă caracterizează şi că - la final - toată lumea îşi va reaminti ziua în care s-a simţit perfect.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Cum arată nunta perfectă în 2019. Care sunt detaliile esențiale (Video)