Antena Meniu Search
x

Video Cum au petrecut doamnele şi domnişoarele ziua de 8 Martie. Petrecerile s-au ţinut lanţ: "Este important să sărbătorim femeia"

De ziua internaţională a femeii petrecerile s-au ţinut lanţ. În Capitală, seara le-a găsit pe doamne şi domnişoare în cluburi, după o zi de răsfăţ. Proprietarii localurilor au venit cu idei deosebite pentru a le oferi atât femeilor, cât şi bărbaţilor o seară specială. 

de Redactia Observator

la 09.03.2024, 10:00

Vezi și

Deşi ziua a fost doar a lor, multe femei au ales să petreacă seara în compania prietenilor sau a partenerilor. Pentru unii, acest lucru a însemnat o cină romantică într-un restaurant, în timp ce pentru alţii... petrecerile tematice le-au stârnit interesul şi curiozitatea. 

Vlad Mihălăchioiu, organizator: Tematica aleasă îi ajută pe oameni să se deghizeze. Oamenii care sunt deghizaţi, sunt mai dezinvolţi. Ne-am gândit că o seară de club nu este suficientă şi am făcut un show cu dansatori, pentru ziua femeii

Iar aşteptările au fost depăşite.

Participantă: Am văzut filmul şi mi-a plăcut foarte mult şi mă aşteptam să fie ceva deosebit. 

Participantă: Am fost recent la carnavalul din Veneţia şi mi-a plăcut foarte mult. Am fost la mai multe petreceri cu bal mascat şi îmi place foarte mult tematica. 

Participantă: Ne-am gândit să facem ceva special de ziua femeii numai fete suntem în seara asta, am zis să fie "seara fetelor" 

Şi în Centrul Vechi din Capitală, petrecerile s-au ţinut lanţ, iar cluburile au fost pline. 

Tânără: Am început cu o felicitare de la fetiţă şi urmează să termin cu o petrecere cu fetele

Tânără: Este Ziua Internaţională a Femeii. Multe femei au făcut lucruri extraordinare pentru omenire.

Tânără: Cred că este important să sărbătorim femeia. Bărbaţii mereu primesc câte ceva.

Şi mai multe motive de sărbătoare a avut o viitoare mireasă, care a ales să îşi organizeze petrecerea burlăciţelor într-o zi atât de specială pentru doamne.

Distracţia a continuat până în zori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Cum au petrecut doamnele şi domnişoarele ziua de 8 Martie. Petrecerile s-au ţinut lanţ: "Este important să sărbătorim femeia"