Antena Meniu Search
x

Cumperi apă la PET? Un PERICOL URIAȘ îți amenință SĂNĂTATEA!

Ce știi despre cum să alegi ce apa îmbuteliată să cumperi? Cel mai probabil va uitați la ambalaj, sa nu fie deteriorat. Dar acest lucru este insuficient.

Ce știi despre cum să alegi ce apa îmbuteliată să cumperi? Cel mai probabil va uitați la ambalaj, sa nu fie deteriorat. Dar acest lucru este insuficient

Eticheta sticlei de plastic conține întotdeauna o înregistrare a tipului de material utilizat. O informație care ar trebui cunoscută de toata lumea, cu ajutorul căreia puteți aprecia starea apei. În cele din urma, orice sticla de plastic eliberează substanțe chimice. Mai jos aveți explicația simbolurilor utilizate pentru sticlele de plastic.

PET sau PETE

Acest PET reprezintă sticle de unica folosința. Acestea pot elibera în substanțele lichide, metale grele care afectează echilibrul hormonal uman.

PET – Tipul de plastic cel mai des utilizat în lume. Este important să știm că el este destinat pentru o singură utilizare. Dacă mai utilizați aceiași sticla, organismul dumneavoastră ar putea obține unele bacterii alcaline eliminate de aceste PET-uri.

Vezi aici continuarea!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Cumperi apă la PET? Un PERICOL URIAȘ îți amenință SĂNĂTATEA!