Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un tânăr şofer a vrut să le arate prietenilor ce poate, în "Curba Morţii", la Timişoara. A lovit un cap de pod, cu toată lumea în maşină

Un accident deosebit de grav a avut loc în zona numită "curba morţii" de pe DN58B, in apropiere de Colțan, pe drumul care Reşita de Timișoara. Un autoturism a lovit violent un cap de pod, a pătruns pe contrasens şi a lovit un alt autoturism, care circula regulamentar.

de Redactia Observator

la 09.07.2018 , 19:50

Un accident deosebit de grav a avut loc în zona numită "curba morţii" de pe DN58B, in apropiere de Colțan, pe drumul care Reşita de Timișoara.

Un autoturism a lovit violent un cap de pod, a pătruns pe contrasens şi a lovit un alt autoturism, care circula regulamentar.

Un tanar sofer, care avea alti doi prieteni cu el in masina, a vrut sa arate cat de bun este la volan, dar lipsa de experienta si-a spus cuvantul. Tanarul nu a adaptat viteza la conditiile de drum si a pierdut controlul masinii, informează presa locală.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În urma impactului, 3 tineri care se aflau în autoturismul care a provocat accidentul, au ajuns la spital.

Starea unuia dintre pasageri e deosebit de gravă, băiatul suferind un traumatism cranio-cerebral cu fisura de craniu. A fost trimis la Spitalul de traumatologie din Timişoara.

Cauza accidentului o reprezintă viteza neadaptată la condiţiile de drum în curbă deosebit de periculoasa semnalizată corespunzător.

Din primele informaţii, cei 3 tineri din maşină care a provocat accidentul au între 24 şi 30 de ani.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Un tânăr şofer a vrut să le arate prietenilor ce poate, în "Curba Morţii", la Timişoara. A lovit un cap de pod, cu toată lumea în maşină