Antena Meniu Search
x

Curioşi cine sunt campionii Europei la infidelităţi?!

O anchetă a Ifop, efectuată în şase ţări din Europa, a arătat care dintre state se află în topul celor mai infidele naţionalităţi de pe bătrânul continent!

Astfel, francezii și italienii sunt campionii infidelității în Europa, mai mult de un bărbat din doi (55%) și o femeie din trei (32% în Franța și 34 % în Italia) cedând ispitelor. Sondajul a fost realizat prin chestionar online, pe un eșantion reprezentativ de 4.800 de persoane de peste 18 ani.

Procentul bărbaților infideli este mult mai redus în țările dominant protestante, ca Marea Britanie (42%) și Germania (46%), în timp ce el este 51 % în Belgia, adaugă ancheta realizată în Franța, Germania, Spania, Italia, Belgia și Marea Britanie pentru Gleeden, site de întâlniri extraconjugale, informează AFP.

Italia este țara în care înşelatul, dar și jocurile seducției și schimburile de mesaje sunt cele mai răspândite, potrivit studiului. Dispoziția spre infidelitate este cea mai ridicată în Franța: mai mult de un francez din trei (35 %) declară că ar putea fi infidel în viitor dacă ar fi sigur că nimeni nu ar fi la curent cu aventura lui, față de 31 % dintre germani și spanioli, 30 % dintre belgieni, 28 % italieni și 25 % dintre britanici.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Curioşi cine sunt campionii Europei la infidelităţi?!