Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cursa aeriană Timişoara - Roma, decolare cu întârziere după ce unei pasagere i-au fost furate mai multe bijuterii

Cursa aeriană WizzAir Timişoara - Roma a decolat, cu întârziere de aproximativ 30 de minute, după ce un bărbat i-a furat unei pasagere mai multe bijuterii, în timpul procedurilor de îmbarcare.

de Redactia Observator

la 09.10.2018 , 17:19

Cursa aeriană Timişoara - Roma a decolat cu întârziere după ce unei pasagere i-au fost furate mai multe bijuterii - Face to Face via Hepta

Cursa aeriană WizzAir Timişoara - Roma a decolat, cu întârziere de aproximativ 30 de minute, după ce un bărbat i-a furat unei pasagere mai multe bijuterii, în timpul procedurilor de îmbarcare. Femeia a anunţat furtul înainte de a urca în avion.

Incidentul ar fi avut loc în jurul orei 14.20, când avionul companiei aeriene Wizz Air urma să plece de la Timişoara spre Roma.

În timpul controlului, o femeie care ar fi trebuit să urce în avion şi-a pus bijuteriile în tăviţa care urma să treacă prin dispozitivele de securitate. După control, femeia s-a îndreptat spre poarta de îmbarcare, însă chiar înainte de a urca în aeronavă şi-a dat seama că îi lipsesc mai multe bijuterii, fiind anunţată paza aeroportului.

Articolul continuă după reclamă

Femeia nu a mai urcat la bord, ci a mers împreună cu lucrătorii SRI şi poliţiştii de la transporturi să vizioneze imaginile de pe camerele de supraveghere. 

Pe imagini, a fost observat un bărbat care se afla în spatele femeii, în timpul controlului de securitate, şi-a strecurat mâna în tăviţa în care se aflau bijuteriile şi a sustras câteva dintre ele.

Bărbatul s-a îmbarcat apoi în aceeaşi cursă, spre Roma, potrivit News.ro.

Furtul a fost dezvăluit chiar în momentul în care avionul făcea manevrele de decolare pe pistă, astfel că a putut fi oprit la timp.

Bărbatul a fost coborât din avionul de Roma, a fost ridicat de poliţişti şi dus la audieri, urmând să fie cercetat pentru furt.

Avionul a plecat spre Roma cu o întârziere de aproximativ 30 de minute.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Cursa aeriană Timişoara - Roma, decolare cu întârziere după ce unei pasagere i-au fost furate mai multe bijuterii