Antena Meniu Search
x

CUTREMUR puternic în Japonia! Oamenii au retrăit momentele dramatice din 2011. Valuri TSUNAMI de peste un metru au lovit coasta niponă (VIDEO)

Un cutremur puternic, urmat de o avertizare de tsunami, s-a produs în estul Japoniei marţi dimineaţă, în jurul orei locale 6.00. Mai multe valuri seismice au lovit arhipelagul, în prefecturile Miyagi şi Fukushima.

de Redactia Observator

la 04.12.2019, 14:10

Un cutremur puternic, urmat de o avertizare de tsunami, s-a produs în estul Japoniei marţi dimineaţă, în jurul orei locale 6.00. Mai multe valuri seismice au lovit arhielagul, în prefecturile Miyagi şi Fukushima.

Cel mai mare, de aproximativ 1,4 metri, a lovit portul Sendai, din Miyagi.

În imagini se pot observa valurile tsunami pe râul Sunaoshi în oraşul Tagajo, din apropiere de Sendai.

Valuri de până la 90 de centimetri au ajuns în portul Soma, din Fukushima. În districtul Ayukawa, din oraşul Ishinomaki (Miyagi), au fost măsurate de 80 de centimetri, iar în portul Onahama, din Fukushima, de 60 de centimetri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cel puţin două persoane, o femeie de 70 de ani şi un bărbat de 60 de ani, au fost rănite uşor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » CUTREMUR puternic în Japonia! Oamenii au retrăit momentele dramatice din 2011. Valuri TSUNAMI de peste un metru au lovit coasta niponă (VIDEO)