Antena Meniu Search
x

Cutremur cu magnitudinea de 4,6 în Vrancea, resimțit și la București! Seismul s-a produs la o adâncime de 147 kilometri

Un cutremur cu magnitudinea de 4,6 pe scara Richter s-a produs în zona seismică Vrancea, potrivit Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INFP).

Un cutremur cu magnitudinea de 4,5 pe scara Richter s-a produs în zona seismică Vrancea, potrivit Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INFP). 

Update ora 21:30 - INFP a revizuit din nou magnitudinea și adâncimea seismului care s-a produs miercuri, la ora 20:15. Astfel, seismul a avut 4,6 grade pe scara Richter și s-a produs la o adâncime de 147 de kilometri.

Update ora 20:50 - Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) a anunţat că în urma seismului la nivel naţional nu au fost înregistrate apeluri pe numărul 112 referitoare la producerea unor situaţii de urgenţă.

Update ora 20:40 - Magnitudinea seismului a fost revizuită de la 5 la 4,5 de către INFP.

Seismul s-a produs la ora 20:15, la o adâncime de 145 de kilometri.

Potrivit infp.ro, cutremurul s-a produs în apropierea urmatoarelor orase: Covasna(12km), Întorsura Buzăului (25km), Târgu Secuiesc (27km), Nehoiu (35km) și Sfîntu Gheorghe (52km).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Cutremur cu magnitudinea de 4,6 în Vrancea, resimțit și la București! Seismul s-a produs la o adâncime de 147 kilometri