Antena Meniu Search
x

„Dă să te pup!”. Mama gemenilor care au căzut de la etaj făcea live-uri cu ei. Femeia e internată la psihiatrie, în stare de șoc

Doi copii, fetiţă şi băieţel, de doar doi ani şi o lună au căzut de la etajul 10, în timp ce se jucau. În tot acest timp mama lor făcea un Live pe Facebook, dintr-o altă cameră, alături de un alt copil.

de Monica Palade

la 12.08.2021, 15:18

Vezi și

Un obicei se pare pentru femeie, care obişnuia să facă des filmuleţe. În unele apare chiar alături de gemeni. Imediat după tragedie, mama a mers la spitalul unde fuseseră transportați copiii, însă când a aflat că au murit a intrat în stare de șoc și a fost nevoie să fie internată la psihiatrie.

Filmul unei tragedii neanunţate

Liniştea unei seri obişnuite dintr-un cartier din Ploieşti a fost tulburată de o adevărată tragedie. La ora 20.48, doi copii de doar doi ani şi lună cad rând pe rând în gol de la etajul 10. Sunt gemeni: fetiţă şi băieţel.

Mai întâi a căzut copila, urmată la puţin timp şi de fratele său. Vecinii sunt cei care au dat alerta, când au văzut trupurile lor sfărâmate pe caldarâm. În ciuda intervenţiei rapide a salvatorilor, inimile copiilor se opresc. În tot acest timp, mama se afla într-o altă cameră, cu un alt copil, făcând un live pe Facebook. Video este întrerupt brusc abia când cineva bate cu putere în uşă ca să anunţe tragedia care a avut loc.

Pe acelaşi subiect

Totul se opreşte în loc pentru mamă. Femeia este internată acum la Psihiatrie, după ce a suferit un şoc când a aflat ce s-a întâmplat cu copiii săi.

O mamă iubitoare

Femeia obişnuia să facă des Live-uri de pe mai multe conturi de Facebook. Într-unul dintre filmuleţe, alături de ea apar şi gemenii care şi-au pierdut viaţa. Mai întâi, mama asculta muzică, apoi îl strigă pe băieţel care vine lângă ea. Cei doi se pupă, iar mama îl mângâie pe cap. Copilul este liniştit şi fericit în preajma ei. Lor li se alătură şi fetiţa, iar mama îi oferă şi ei acelaşi tratament. „Dă să te pup”, este auzită mama spunându-i.

O scenă de familie obişnuită, care nu anunţa nimic din ce avea să urmeze. Femeia mai mare un copil mai mare. Vecinii spun însă că din apartamenul în care familia se mutase de doar două zile se auzeau des certuri între părinţi. În plus, copiii obişnuiau să se joace lângă fereastră. Vânzătoarele magazinului de la parter spun că se aruncau des jucării pe geam. De data aceasta nu au mai fost jucării, ci trupurile lor. La locul tragediei au fost aprinse lumânări pentru sufletele gemenilor, iar comunitatea întreagă este în stare de şoc. Un moment de neatenţie care a schimbat pentru totdeuna vieţile unor oameni. Nimic nu va mai fi vreodată la fel.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » „Dă să te pup!”. Mama gemenilor care au căzut de la etaj făcea live-uri cu ei. Femeia e internată la psihiatrie, în stare de șoc