Antena Meniu Search
x

Video "Dacă mai aud, intru în casă peste voi!" Deranjat de gălăgia unor copii, într-un parc din Dobroești, un turc a distrus două bănci și a amenințat o mamă cu un briceag

Incident şocant, seara trecută, în localitatea Dobroești, din judeţul Ilfov. Un cetățean turc a amenințat-o cu un briceag pe mama unor copii care se jucau şi făceau gălăgie.

de Redactia Observator

la 24.09.2023, 09:52

Vezi și

Dacă aud altă dată, intru în casă peste voi! 

Ne cunoaştem?

Aici nu este teren de fotbal!

Orbit de furie, turcul a distrus două bănci cu o bucată de lemn

Pe acelaşi subiect

Bărbatul, în vârstă de 43 de ani, nu s-a oprit doar la asta. În imagini se vede cum, orbit de furie, individul distruge două bănci cu o bucată de lemn şi o ameninţă pe femeie.

Vecinii încearcă să intervină, însă soţia bărbatului violent continuă cearta, până când este luată de mână de către bărbat şi condusă spre locuinţă. 

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ameninţare, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice. ”La data de 22 septembrie a.c., în jurul orei 19:36 Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat prin apel 112, cu privire la faptul că, apelantul a fost ameninţat cu un briceag, de către un bărbat, care a şi distrus două bănci din lemn, montate într-un complex rezidenţial, din localitatea Dobroeşti. Poliţiştii oraşului Pantelimon s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat  bărbatul bănuit de comiterea faptelor, respectiv un cetăţean turc, în vârstă de 43 de ani”, a transmis IPJ Ilfov.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Dacă mai aud, intru în casă peste voi!" Deranjat de gălăgia unor copii, într-un parc din Dobroești, un turc a distrus două bănci și a amenințat o mamă cu un briceag