Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Dacie 1310 făcută praf la Costeşti, spulberată de un Duster şi aruncată pe contrasens, în faţa unui camion (Video)

Imagini de groază pe DN2E85, în localitatea Costești, în urma unui accident în care au fost implicate trei vehicule: o Dacie 1310, un Duster şi un camion.

de Veronica Micu

la 19.02.2020 , 09:45

În accidentul de la Costeşti au fost implicate o Dacie 1310, un Duster şi un camion Dacie 1310 făcută praf la Costeşti, spulberată de un Duster şi aruncată pe contrasens, în faţa unui camion - reporterbuzoian.ro
  • Un autoturism Dacia 1310 a fost făcut praf la Costeşti, în urma unui accident cu un Duster şi un camion.
  • Două persoane au fost rănite.

Imagini de groază pe DN2E85, în localitatea Costești, în urma unui accident în care au fost implicate trei vehicule: o Dacie 1310, un Duster şi un camion.

Din primele informaţii, autoturismul Dacia Duster, la volanul căruia se afla un bărbat de 40 de ani, a izbit Dacia 1310, după ce şoferul acesteia s-ar fi angajat în efectuarea unui viraj la stânga.

În urma impactului, Dacia 1310 a fost proiectată pe contrasens într-un camion condus de un buzoian de 36 de ani.

Articolul continuă după reclamă

Accidentul, care s-a produs ieri, s-a soldat cu rănirea șoferului din Costești și a soției acestuia, care se aflau în Dacia 1310.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit reporterbuzoian.ro, poliţiştii au întocmit un dosar penal şi cercetările continuă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Dacie 1310 făcută praf la Costeşti, spulberată de un Duster şi aruncată pe contrasens, în faţa unui camion (Video)