Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Dan Diaconescu ar fi întreţinut relaţii sexuale cu gemene de 15 ani, apoi le-ar fi cerut să-i găsească o virgină. Una dintre fete l-a filmat

Dan Diaconescu, fost proprietar OTV şi fost politician, e bănuit de procurori că a întreţinut relaţii sexuale cu două surori de 15 ani. Surse din anchetă spun că Diaconescu le-ar fi cerut fetelor să-i găsească o virgină, contra cost, iar fetele l-ar fi filmat şi l-ar fi şantajat. Când au venit mascaţii peste el în casă, Dan Diaconescu s-ar fi ascuns în debara.  

de Cosmina Balint

la 13.04.2023 , 13:48

Zâmbitor şi cu mâinile în buzunar, fostul patron al OTV a fost escortat la maşina poliţiei. Este acuzat de relaţii cu minore, iar faptele s-ar fi petrecut în Capitală şi la Constanţa.

Cosmina Balint, reporter Observator: Potrivit unor surse din poliție, Dan Diaconescu ar fi întreţinut relații sexuale cu minori între 2020 și 2021, pe bani. Fetele ar fi fost gemene, iar fostul politician le-ar fi cerut să-i găsească o virgină contra-cost. Una dintre fete i-a spus că a fost filmat şi l-a şantajat pentru că imaginile compromiţătoare să nu fie publicate.

Dan Diaconescu ar fi știut că fetele erau minore

Vezi și

Conform anchetatorilor, fetele aveau 15 ani în momentul în care Diaconescu ar fi întreţinut relaţii sexuale cu ele, contra cost. Şi fostul politician ar fi ştiut asta.

Pe acelaşi subiect

Alexandru Murărescu, avocatul lui Dan Diaconescu: L-am întrebat şi a spus că nici vorbă de aşa ceva. Urmează să ne lămurim, să ne se prezinte şi probele.

Reporter: A avut legături cu minore domnul Diaconescu, ar putea fi motivate aceste bănuieli?

Alexandru Murărescu, avocatul lui Dan Diaconescu: Niciodată. 

Anchetatorii au altă părere. De dimineaţă, la 6 şi jumătate, poliţiştii au bătut la poarta casei lui Diaconescu din zona Primăverii. Au ridicat două laptopuri şi mai multe telefoane. De frica mascaţilor, fostul om de televiziune s-ar fi ascuns în debara. A fost luat de poliţişti şi dus la Constanţa. Iar în jur de ora 17:00 a ajuns la malul mării pentru audieri.

"El deja este judecat de opinia publică în momentul ăsta pe baza informaţiilor primite pe surse. Iar el în momentul ăsta, la ora 17, nu cunoaşte încă acuzaţiile", a declarat astăzi avocatul lui Dan Diaconescu.

În oraşul de la malul mării, Dan Diaconescu ar avea un apartament evaluat la peste jumtate de milion de euro.

Alexandru Murărescu, avocatul lui Dan Diaconescu: Are loc o percheziţie la un apartament al dumnealui. Acuzaţiile i-au fost aduse la cunoştinţă şi sunt de domeniul fantasticului. 

Dan Diaconescu a devenit popular în anii 2.000

E creatorul OTV, televiziunea de garsonieră de la Piaţa Romană care ţinea noapte de noapte telespectatorii lipiţi de ecran cu subiecte senzaţionale şi invitaţi îndoielnici. 

Serialul despre dispariţia avocatei Elodia Ghinescu i-a adus audienţe uriaşe, în direct şi în reluare. Iar momentul comic în care a fost aruncat în tomberon de unul dintre invitaţii lui, Tolea Ciomac, a fost un pas decisiv pe drumul tabloidizării televiziunii. 

În 2011, urcat pe valul popularităţii, a înfiinţat Partidul Poporului-Dan Diaconescu. Un an mai târziu, la alegeri, PP-DD a intrat în Parlament şi a devenit cel de-al treilea partid ca importanță din România.

Declinul a început în urmă cu zece ani, când Consiliul Naţional al Audiovizualului a ridicat licenţa OTV. Iar, în 2015, Dan Diaconescu a fost condamnat pentru şantaj şi ameninţare. Ar fi cerut o sută de mii de euro unui primar pentru a nu difuza imagini compromiţătoare cu acesta. În 2017, a fost eliberat condiţionat, dar a primit lovitura de graţie: printre interdicţiile de după liberarea condiţionată era şi cea de a nu vorbi la televizor. 

Anul trecut, fostul patron al OTV a fost martor la nunta liderului AUR, George Simion. Dan Diaconescu riscă o pedeapsă cu închisoarea de la doi la şapte ani. 

Cosmina Balint Like

Curioasă fiind de fel și cu multe întrebări la care îmi doresc să aflu răspunsurile, munca de reporter mi-a adus satisfacție încă din prima zi.

Întrebarea zilei
Preferaţi să cumpăraţi aur sau să deschideţi conturi de economii?
Observator » Evenimente » Dan Diaconescu ar fi întreţinut relaţii sexuale cu gemene de 15 ani, apoi le-ar fi cerut să-i găsească o virgină. Una dintre fete l-a filmat