Antena Meniu Search
x

Video Dan Diaconescu vrea să fie liber. Fostul jurnalist va afla astăzi decizia magistraţilor, după ce a contestat arestul la domiciliu

Zi importantă pentru Dan Diaconescu. Fostul jurnalist, acuzat de act sexual cu un minor şi folosirea prostituţiei infantile, va afla astăzi, la Tribunalul Constanţa, decizia magistraţilor în urma contestaţiei pe care a făcut-o la măsura arestului la domiciliu. Hotărârea va fi una definitivă. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 13.04.2023, 13:47

Vezi și

Va avea loc o adevărată luptă pentru libertate în cazul lui Dan Diaconescu. În aproape trei ore, instanţa din Constanţa va judeca contestaţia depusă de Dan Diaconescu în ceea ce priveşte măsura arestului la domniciliu, semn că fostul jurnalist îşi doreşte să fie cercetat în libertate.

Măsura arestului la domniciliu este, pe de altă parte, contestată şi de procurorii din Constanţa, care cer ca Dan Diaconescu să ajungă în arest preventiv. Astfel că tribunalul din Constanţa va avea de judecat astăzi două contestaţii în aceeaşi şedinţă pe acelaşi caz.

Rămâne de văzut dacă Dan Diaconescu va scăpa de arestul la domniciliu, dar şi dacă va fi pus în libertate sau va ajunge în arestul poliţiei. Dan Diaconescu este anchetat pentru infracţiunile de act sexual cu un minor în formă continuată, dar şi pentru folosirea prostituţiei infantile, tot în formă continuată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Dan Diaconescu vrea să fie liber. Fostul jurnalist va afla astăzi decizia magistraţilor, după ce a contestat arestul la domiciliu