Antena Meniu Search
x

Dan Diaconescu, filmat cu un telefon ascuns printre jucării de pluş. Stenograme: "Dar tu vrei virgină, virgină? / Normal, ce înseamnă, virgină doar pe jumătate sau ce?"

Tribunalul Constanţa va judeca joi contestaţiile depuse la decizia de cercetare a lui Dan Diaconescu în arest la domiciliu. Între timp, a apărut transcriptul unor stenograme de la şedinţa în care Judecătoria Constanța a decis plasarea lui Dan Diaconescu în arest la domiciliu, decizie contestată atât de Parchet, cât şi de omul de televiziune. 

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 13.04.2023, 13:47

Dan Diaconescu, filmat cu un telefon ascuns printre jucării de pluş. Stenograme: "Dar tu vrei virgină, virgină? / Normal, ce înseamnă, virgină doar pe jumătate sau ce?"
Dan Diaconescu - Hepta

Potrivit stenogramelor, Dan Diaconescu ar fi fost filmat cu un telefon ascuns printre jucării de pluş. Conform unei convorbiri, fostul om de televiziune ar solicita o "virgină". Persoana cu care vorbea la telefon îi spune că are o fată, dar îl avertizează că are 15 ani. "Păi da…legal, știi cum se zice", îi răspunde Diaconescu.

Dan Diaconescu a ajuns la sfârşitul săptămânii trecute la Judecătoria Constanţa cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzat de săvârşirea infracţiunilor de act sexual cu un minor, în formă continuată şi folosirea prostituţiei infantile, în formă continuată. Dan Diaconescu a negat acuzaţiile despre care susţine că sunt o "înscenare juridică".

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa anunţase că la data de 15 martie anchetatorii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunilor de act sexual cu un minor şi folosirea prostituţiei infantile. Cu ocazia efectuării unei percheziţii informatice asupra unui telefon mobil, într-o altă cauză penală, având ca obiect săvârşirea infracţiunii de furt calificat, au fost extrase mai multe fişiere audio-video din conţinutul cărora au rezultat indicii cu privire la comiterea unor alte infracţiuni, a precizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa. 

"În urma probatoriului administrat în noua cauză a reieşit că în perioada  septembrie - noiembrie 2020 şi în luna septembrie 2021 inculpatul D.D., un bărbat în prezent în vârstă de 55 de ani, a întreţinut raporturi sexuale şi acte sexuale orale, în mod consimţit şi repetat, contra unor sume de 300 - 400 de lei, cu două persoane vătămate minore, surori gemene, în vârstă de 15 ani, ce au împlinit vârsta de 16 ani în luna iulie 2021. Faptele au fost comise pe raza localităţilor Olimp, Constanţa şi Bucureşti, iar probele au relevat că inculpatul cunoştea vârsta persoanelor vătămate", se arată în comunicat. 

Pe acelaşi subiect

Sursa citată menţionează că la locuinţa lui Dan Diaconescu din Bucureşti şi la cea din Constanţa au avut loc, joi, două percheziţii. "Cu ocazia percheziţiei efectuate la locuinţa din municipiul Bucureşti au fost ridicate mijloace de stocare a unor date informatice, respectiv telefoane mobile, laptopuri, hard diskuri externe şi stickuri de memorie. În seara de 06.04.2023 bărbatul în cauză a fost ascultat, în calitate de suspect, pentru comiterea, în stare de recidivă postexecutorie, a două infracţiuni de act sexual cu un minor, în formă continuată, şi a cinci infracţiuni de folosirea prostituţiei infantile, în formă continuată. Cu această ocazie el nu a recunoscut comiterea faptelor imputate. După ascultare, la data de 07.04.2023, ora 00:10, organul de cercetare penală din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa – Biroul de Investigaţii Criminale a dispus faţă de suspect luarea măsurii preventive a reţinerii, pe o durată de 24 de ore. El a fost încarcerat în Centrul de reţinere şi arest preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa", a mai transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa. 

Stenograme în dosarul lui Dan Diaconescu

Dan Diaconescu: Te-ai interesat și tu de ce te-am rugat aseară?

TA: O să mă interesez, o să vorbesc cu o prietenă.

Dan Diaconescu: Dar știi tu că mai e sau ce?

TA: Dar tu vrei virgină, virgină?

Dan Diaconescu: Normal, ce înseamnă, virgină doar pe jumătate sau ce?

TA:Am o fată, dar are 15 ani.

Dan Diaconescu: Păi da...legal, știi cum se zice.

TA: 16,17...ei, da.

Dan Diaconescu: Cine este? O cunoști de mult sau?

TA: Da, o cunosc de mult.

Dan Diaconescu: Păi și unde trăiește?

TA: În Techirghiol, are vreo 16 ani. Ce mi-e 16, ce mi-e 17?

Dan Diaconescu: Știu, mă, dar să facem cunoștință cu ea întâi, nu vrei?

TA: Păi hai vino în seara asta la mine să vorbim.

Dan Diaconescu: Păi și poți să o aduci și pe ea?

TA: O sun.

Dan Diaconescu: Ia sună. Și sună-mă înapoi.

TA: Bine hai pup, pa.

Dan Diaconescu: Ai poză cu ea? Obține și tu o poză.

TA: Da, am poză.

TA: Auzi...

Dan Diaconescu: Auzi. iubire? Scuză-mă de deranj. Mă auzi? Ia întreab-o pe fata asta, cum o cheamă pe...?

TA: Ivona.

Dan Diaconescu: Ivona? Pe bune? Asta e numele real?

TA: Da.

Dan Diaconescu: Auzi, mă? Ce bea? Ce bea de felul ei?

TA: Bem Jack. Noi bem tărie, nu bem vinuri și de-astea.

Dan Diaconescu: Păi tărie. Ce tărie vreți să...?

TA: Jack...sau Absolut.

Dan Diaconescu: Whisky sau votcă?

TA: Nu ai semnal... (n.l. neinteligibil)... Da, te aud.

Dan Diaconescu: Ziceam...fetei ăsteia...să nu îi spui numele meu real.

TA: Păi nu i-am spus.

Dan Diaconescu: Spune-i că mă cheamă Cristi. Mă auzi ce spun? Că mă cheamă Cristi. Sau dacă te întreabă.

TA: Da, ea vine la mine la 10.

Dan Diaconescu: A, ok, dar să stea până mai târziu.

TA: Da, da, da.

Dan Diaconescu: Și ce am mai vrut să spun...asta, să nu îi zici de mine, cum mă cheamă și asta, știi? Bine? Să păstrăm misterul, da? Așa, fetița mea, să mă asculți în viață, da? Că o sa ai mult de câștigat.

TA: Da, iubirea mea.

Dan Diaconescu:  Dacă nu m-ai ascultat până acum, măcar de acum încolo...

TA: Da, sufletul meu. Hai că de-abia aștept să vii. Să ne dezlănțuim...puterile.

Dan Diaconescu: Mi-e dor de tine. Ai avut mă și tu vreun orgasm ceva? Nici n-ai simțit nimic aseara.

TA: Aseară? Eram forță rău.

Dan Diaconescu: Ce erai? Forță? Ce nebună ești.

TA: Hai, că te aștept și în seara asta pentru runda a doua.

Dan Diaconescu: Pentru runda a doua...dar lasă-mă că...auzi, știi ceva? Vezi. că nu mai avem din alea deloc...baloane d-alea.

TA: Se cumpără, se cumpără.

Dan Diaconescu: Păi se cumpără dar eu nu pot să cumpăr, nu pot să mă duc la benzinărie să cer așa ceva.

TA: Lasă că ne descurcă noi.

Dan Diaconescu: Fă și tu rost de undeva.

TA:Fac, fac.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi fi dispuşi să plătiţi mai mult pentru ciocolată şi cafea?

Observator » Evenimente » Dan Diaconescu, filmat cu un telefon ascuns printre jucării de pluş. Stenograme: "Dar tu vrei virgină, virgină? / Normal, ce înseamnă, virgină doar pe jumătate sau ce?"