Antena Meniu Search
x

Dan, tânărul ucis în stradă la Sibiu, era tatăl a doi băieței, ucigașul lui a fugit din arestul la domiciliu ca să-l omoare

Dan, tânărul ucis în stradă la Sibiu, era tatăl a doi băieței, ucigașul lui a fugit din arestul la domiciliu ca să-l omoare. Cu o singură lovitură de cuțit, acesta i-a luat viața tânărului de 28 de ani.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 10.09.2020, 13:30

  • Tânărul ucis cu o singură lovitură de cuțit avea 28 de ani.
  • Ucigașul lui a fost prins de polițiști, are 26 de ani.

Un tânăr din Șelimbăr a murit miercuri noaptea, după ce a fost înjunghiat în zona inimii, strada Daliei din cartierul Terezian, în Sibiu. Ucigașul lui, Roby,are 26 de ani și era arestat la domiciliu, după ce fusese și arestat preventiv și stătuse închis, într-un dosar legat de droguri.

Se pare că ucigașul a încălcat arestul la domiciliu tocmai ca să se întâlnească miercuri noaptea cu victima lui, Dan Mihai S., un tânăr de 28 de ani din Șelimbăr. Acesta era, coform apropiaților citați de presa locală, căsătorit și tatăl a doi băieței.

Apelul la 112 a venit din partea unui localnic, care a văzut corpul căzut al lui Dan într-o parcare de reședință de pe strada Daliei. Când au ajuns la locul indicat de apel, salvatorii n-au mai putut face nimic pentru tânăr. Era deja mort, fusese lovit în inimă cu cuțitul.

Surse din anchetă spun că victima și criminalul se cunoșteau iar acesta din urmă l-a acuzat că ar fi avut o relație cu iubita lui, cât el stătuse în arest preventiv.

Pe acelaşi subiect

Atât ucigașul cât și un presupus complice, care a fost martor la omor, au fost reținuți de polițiști.

"În cursul nopții de 10 septembrie a.c., în jurul orei 02,50, pe strada Daliei din municipiul Sibiu, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, între doi tineri ar fi izbucnit un scandal în urma căruia unul l-ar fi înjunghiat pe celălalt în zona pieptului, acesta din urmă decedând.

Presupusul agresor se află în custodia polițiștilor.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.", a declarat Elena Walter, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Dan, tânărul ucis în stradă la Sibiu, era tatăl a doi băieței, ucigașul lui a fugit din arestul la domiciliu ca să-l omoare