Antena Meniu Search
x

Dani Mocanu, săltat de mascaţi pentru un videoclip de pe YouTube cu 17 milioane de vizualizări

Dani Mocanu a fost săltat de mascaţi, în urmă cu două zile, într-un dosar în care este acuzat de incitare la ură sau discriminare. Manelistul a fost audiat de procurori şi apoi lăsat în libertate pentru un clip video de pe YouTube cu 17 milioane de vizualizări.

de Redactia Observator

la 31.07.2019, 09:25

Dani Mocanu, săltat de mascaţi pentru un videoclip de pe YouTube
Dani Mocanu, săltat de mascaţi pentru un videoclip de pe YouTube - Arhivă

Dani Mocanu a fost săltat de mascaţi, în urmă cu două zile, într-un dosar în care este acuzat de incitare la ură sau discriminare.

Manelistul a fost audiat de procurori şi apoi lăsat în libertate pentru un clip video de pe YouTube cu 17 milioane de vizualizări.

Melodia 'Curwa', postată pe YouTube în urmă cu trei luni şi care a adunat între timp 17 milioane de vizualizări, a atras atenţia anchetatorilor.

"Parchetul de la lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de o persoană, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de incitare la ură sau discriminare, faptă prev. de art. 368 Cod penal. În cuprinsul ordonanţei prin care s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale au fost reţinute următoarele:

Pe acelaşi subiect

În cursul lunii aprilie a anului 2019, o peroană de sex masculin a postat pe platforma de media online Youtube un videoclip ce instigă la ură şi discriminare împotriva femeilor, videoclip ce are până în prezent peste 17 milioane de vizualizări.

În cursul zilei de 29 iulie 2019 a fost efectuată o percheziţie domiciliară la o adresă din oraşul Ştefăneşti, judeţ Argeş, iar ulterior efectuării percheziţiei suspectul a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 1 Bucureşti. Facem precizarea că dispunerea efectuării în continuare a urmăririi penale este o instituţuţie reglementată de Codul de procedură penală, care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie", se arată în comunicatul Parchetului.

După audieri, Dani Mocanu a fost lăsat în libertate.

Manelistul este cercetat şi într-un alt dosar în care procurorii l-au acuzat de proxenetism.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Evenimente » Dani Mocanu, săltat de mascaţi pentru un videoclip de pe YouTube cu 17 milioane de vizualizări