Antena Meniu Search
x

Video Un profesor dansează lasciv cu o fată de 16 ani. Dascălul a fost filmat în timp ce făcea striptease în faţa elevilor

Un nou scandal zguduie învăţământul românesc. Un profesor de muzică care lucra cu jumătate de normă la Liceul Jean Monnet, dar şi la o altă şcoală din Capitală, le-ar fi predat elevilor o lecţie de striptease.

de Redactia Observator

la 25.11.2021, 17:13

Vezi și

Pe ritmuri muzicale bine alese, profesorul a mimat scene erotice cu o elevă de 16 ani. Totul s-a întâmplat la o petrecere la care au participat mai mulţi adolescenţi, care aplaudau şi încurajau dansul lasciv al profesorului. Filmuleţul a ajuns pe contul de Instagram al unei eleve şi de aici s-a răspândit.

După ce clipul a devenit viral,  profesorul şi-a dat demisia atât de la liceu, cât şi de la şcoala unde preda. Conducerea liceului Jean Monnet spune că profesorul susţine că este vorba despre o confuzie, iar cel care apare în imagini nu este el. Poliţiştii anchetează cazul.

Nu este primul scandal în care este implicat liceul Jean Monnet. În 2011, un profesor de sport a fost acuzat de o elevă de viol. Acesta a fost condamnat la 3 ani si jumătate de închisoare cu suspendare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Un profesor dansează lasciv cu o fată de 16 ani. Dascălul a fost filmat în timp ce făcea striptease în faţa elevilor