Antena Meniu Search
x

Video De la ce a pornit incendiul care a mistuit 15 vagoane de tren, în Gara Basarab. Prima ipoteză a CFR

Un incendiu puternic a izbucnit astăzi, aproape de orele prânzului, în Gara Basarab din Bucureşti, acolo unde mai multe vagoane dezafectate au ars. Pompierii au reuşit să localizeze focul după aproape două ore. Nu există victime şi nici circulaţia trenurilor nu a fost afectată. Partea mai puţin bună este că incendiul şi fumul s-au văzut şi s-au simţit pe o distanţă de câţiva kilometri. De altfel, staţiile care măsoară calitatea aerului indicau puţin mai devreme, în Sectorul 6 al Capitalei, un nivel foarte ridicat de poluare. 

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 11.01.2024, 17:50

Vezi și

"Incendiul a pornit undeva în jurul orei 11:30, la unul dintre vagoanele din spatele meu. Din cauza vântului puternic flăcările s-au extins și au acaparat alte 14 vagoane. Pompierii au fost nevoiți să intervină cu 9 autospeciale de stingere și să suplimenteze cu cinci cisterne. Din cauza degajărilor foarte mari de fum a fost emis și un mesaj Ro-Alert prin care localnicii au fost sfătuiți să evite această zonă. Din fericire nu au fost victime. Incendiul a fost lichidat. CFR a emis un punct de vedere prin care a spus că cel mai probabil incendiul a pornit de la un om al străzii, care a pus focul intenționat", a transmis reporterul Observator Cosmina Balint.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » De la ce a pornit incendiul care a mistuit 15 vagoane de tren, în Gara Basarab. Prima ipoteză a CFR