Antena Meniu Search
x

Video De la racla Sfintei Parascheva, direct la concert. 35.000 de spectatori, prezenţi la un spectacol organizat cu ocazia zilelor oraşului

Pelerinajul la moaştele Sfintei Parascheva a continuat şi ieri, la Iaşi, chiar şi după ce hramul a trecut. S-a suprapus, astfel, cu un concert organizat în apropiere, cu ocazia zilelor oraşului. La evenimentul muzical au participat 35 de mii de spectatori. Un număr record ca participare și la acest eveniment, așa cum este și cel de la pelerinaj. Cu puţin timp în urmă, racla cu moaştele Sfintei Parascheva a fost luată de sub baldachin şi dusă înapoi în catedrală. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 16.10.2022, 12:17

Vezi și

La doar câteva sute de metri de rândul și racla cu Moaștele Sfintei Parascheva s-a pregatit un concert care să marcheze finalul zilelor Iaşului. Pentru cei 35.000 de oameni veniți la concert, piaţa Palatului Culturii din Iaşi a devenit neîncăpătoare. 

Atmosferă de sărbătoare la Iaşi

Participanţi: Foarte frumos! Foarte, foarte frumos!

Reporter: V-a fost dor? Da, da, foarte dor! 

Pe acelaşi subiect

Participanţi:  Super, super atmosferă! Cam frig, dar e super. E pentru toate vârstele. Asta mi-a plăcut. E energie.

Cu mic cu mare, ieșeni de toate vârstele au venit să se bucure de spectacol, unul care le-a adus aminte cum era viața înainte de pandemie. 

Primar Iaşi, Mihai Chirica: Sunt peste 35 de mii de spectatori care vor sa iasa, sa stea impreuna. pandemia, dar mai ales razboiul din ultima perioada aa vut o contributie in aceasta directie.

Aglomeraţie a fost în continuare şi la Sfânta Parascheva. Chiar dacă hramul a trecut, cozile la închinare au continuat. Aseară, lumea încă mai stătea la coadă. Și la pelerinaj prezenţa credincioşilor a întrecut așteptările. Peste 260.000 de oameni s-au închinat la Moaștele sfinte începând de sâmbătă trecută. 

Sărbătorile Iaşului s-au încheiat cu focuri de artificii, care au fost admirate şi de pelerinii care erau la încă la coadă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » De la racla Sfintei Parascheva, direct la concert. 35.000 de spectatori, prezenţi la un spectacol organizat cu ocazia zilelor oraşului