Antena Meniu Search
x

Video Rata de infectare a scăzut în Constanța, la fel și rigurozitatea autorităților privind carantina. Ce spune prefectul județului

Odată cu rata de incidenţă, în judeţul Constanţa pare că scade şi rigurozitatea în aplicarea măsurilor specifice carantinei. De sărbători, filtrele de la intrările şi ieşirile din localităţile carantinate au dispărut fără urmă, dar prefectul spune că cel mai important filtru rămâne "cel din mintea noastră".

de Adrian Obreja

la 28.12.2020, 09:01

Vezi și
  • În Constanța, rata de infectare cu coronavirus a scăzut, la fel și rigurozitatea autorităților.
  • Maşinile intră și ies din oraş fără absolut nicio problemă.

Rata de infectare a scăzut în judeţul Constanţa, în ultimele zile, dar, odată cu ea a scăzut şi rigurozitatea autorităţilor în ceea ce priveşte gestionarea carantinei. 

La intrarea în localitatea Ovidiu, localitate carantinată, nu se află niciun echipaj de poliţie care să verifice persoanele care tranzitează zona. 

Lucrurile nu au arătat diferit nici la intrarea în reşedinţa de judeţ. 

La intrare în municipiul Constanţa nu se află niciun echipaj de poliţie, deşi oraşul este în carantină. Maşinile intră în oraş fără absolut nicio problemă, în acelaşi timp altele ies din oraş fără să fie controlate. 

Prefectul judeţului Constanţa spune că, în perioada sărbătorilor, filtrele au fost retrase în interiorul localităţilor carantinate şi pasează responsabilitatea către constănţeni. 

Reporter: "Astăzi am intrat în Constanţa. Nu era niciun filtru, nicăieri"

Silviu Coșa, prefect Constanţa: "Păi  puteaţi. V-aveaţi la dumneavoastră? Aveaţi legitimaţia. În primul rând, după cum am spus-o, este vorba de filtrul din mintea noastră". 

În prezent, în judeţul Constanţa există trei localităţi carantinate: comuna Grădina, oraşul Ovidiu şi municipiul Constanţa. Pentru că rata de incidenţă a înregistrat scăderi considerabile, DSP Constanţa va solicita astăzi încetarea carantinei înainte de termen

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Rata de infectare a scăzut în Constanța, la fel și rigurozitatea autorităților privind carantina. Ce spune prefectul județului