Antena Meniu Search
x

Video De Ziua Copilului, sute de prichindei din Hațeg au participat la o cursă de biciclete. Cei mici s-ar întrecut pentru un premiu pe măsură

Distracţie şi voie bună la Haţeg. Centrul oraşului a devenit neîncăpător pentru sute de copii, care au participat la cel mai aşteptat eveniment din acest an, concursul de biciclete organizat cu ocazia Zilei Copilului. O bicicletă, o pereche de role şi un skateboard au fost doar câteva dintre suprizele pregătite pentru prichindei. 

de Redactia Observator

la 01.06.2023, 08:24

Vezi și

Peste 200 de copii s-au aliniat la start şi au pedalat prin centrul oraşului Haţeg. Şi n-au făcut-o doar de dragul mişcării, ci a fost o cursă în toată regula, în care ţinta a fost premiul cel mare.

Dacă la start au stat prichindeii dornici de distracţie şi voie bună, de pe margine, părinţii au trăit cu emoţie fiecare secundă din cursă. Iar competiţia a fost una strânsă.

Părinte: Este o activitate binevenită pentru aceşti copii. Emoţie avem cu toţii şi părinţi şi copii. Ajută pe formarea lor ca şi competitori.

O bicicletă, o pereche de role şi un skateboard au fost premiile puse la bătaie

Pe acelaşi subiect

O bicicletă, o pereche de role şi un skateboard au fost premiile puse la bătaie de organizatori pentru copiii care au urcat pe podium la finalul cursei. O cursă devenit deja o tradiţie, moştenită din generaţie în generaţie.

Adrian Pușcaș, primar Haţeg: Ne bucurăm că, copiii sunt prezenţi şi pot să concureze la un concurs de biciclete şi să obţină premii. Concursul de biciclete este un concurs care se desfăşura tot timpul în oraşul Haţeg, încă de când eram eu copil. Am ţinut foarte mult să păstrez această tradiţie în continuare.

Iar pentru cei care nu au obținut un premiu primăria a organizat şi o tombolă specială.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » De Ziua Copilului, sute de prichindei din Hațeg au participat la o cursă de biciclete. Cei mici s-ar întrecut pentru un premiu pe măsură