Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Denisa, o fată de 14 ani din Chitila, a dispărut fără urmă de două zile. Familia a făcut un apel disperat

Denisa Maria Niculae, o fată de 14 ani din Chitila, județul Ilfov, este dispărută de două zile, iar Poliția și familia fac un apel la populație pentru ajutor. Adolescenta a fugit de acasă în 16 decembrie şi de atunci nimeni nu mai ştie nimic de ea.

de Veronica Micu

la 18.12.2020 , 07:14

  • Denisa este de negăsit din 16 decembrie.
  • Familia și Poliția fac apel la populație.

Poliţia informează că a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 16 decembrie, în jurul orei 16.00, Denisa Maria Niculae a fugit de la domiciliu şi nu a mai revenit.

Semnalmente Denisa Maria Niculae

La momentul dispariţiei, fata purta pantaloni tip jeans de culoare albastru, geacă din piele de culoare neagră, adidaşi negri, iar în spate purta un rucsac.

Articolul continuă după reclamă

Niculae Maria Denisa

Politia Romana

- înălţime: 160 cm

- greutate: 55 kg

- corpolenţă atletică

- păr şaten

- ochii căprui.

Persoanele care dețin informații sau care pot da relații despre persoana dispărută, sunt rugate să apeleze Serviciul Unic de Urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Preferaţi să cumpăraţi aur sau să deschideţi conturi de economii?
Observator » Evenimente » Denisa, o fată de 14 ani din Chitila, a dispărut fără urmă de două zile. Familia a făcut un apel disperat