Antena Meniu Search
x

Denisa Răducu a fost condusă pe ultimul drum! Camioane de flori au fost aşternute pe mormânt

Povestea Denisei Răducu - artista pe care o boală incurabilă a răpus-o - s-a încheiat astăzi. În localitatea natală, la Ştefăneşti, Vâlcea, oamenii au venit cu miile şi s-au alăturat cortegiului funerar. Camioane de flori au fost aşternute pe mormânt.

Vezi și

Povestea Denisei Răducu - artista pe care o boală incurabilă a răpus-o - s-a încheiat astăzi. În localitatea natală, la Ştefăneşti, Vâlcea, oamenii au venit cu miile şi s-au alăturat cortegiului funerar. Camioane de flori au fost aşternute pe mormânt.

Şi petale de trandafir, pe drum, pentru Denisa. Cazul ei şochează şi-i determină inclusiv pe medici să tragă un semnal de alarmă: analizele de depistare a hepatitei ar trebui să fie gratuite şi mai ales, obligatorii, indiferent de vârstă.  

Denisa a plecat pe ultimul drum în aplauzele a mii de oameni. Toată suflarea din Ştefăneşti şi din satele apropiate a însoţit-o, în veşminte cernite, către locul de veci.

Drama tinerei de 27 de ani, luată dintre cei vii în cinci luni, de o boală extrem de agresivă, a impresionat o ţară întreagă. 

Pe acelaşi subiect

Artiştii care o ştiau de-o viaţă, de pe scenă, au umplut un camion cu flori. Neconsolaţi sunt iubitul, mama, sora şi bunica. Ei i-au stat la căpătâi. Dincolo de cordonul paznicilor, de poliţişti şi jandarmi, a fost mulţimea. 

Circulaţia s-a oprit pe străzi când convoiul funerar - cu sute de maşini - a pornit spre cimitir. 

"Ea a fost aici, copilul nostru, care ne-a dus faima peste ţări încolo. O să văd cum facem noi să punem numele la căminul cultural Denisa. Să facem aici o stradă cu numele ei, cea mai frumoasă stradă, să nu piară din amintirea noastră.", spune Ilie Militaru, fost primar al comunei Ştefăneşti. 

Pentru Denisa, aleea cimitirului au fost aşternute petale de trandafiri. 

"În inima mea Denisa va rămâne mereu vie, pentru că am avut colaborări frumoase împreună.", spune, îndurerat, manelistul Alex de la Orăştie. 

Denisa Răducu suferea de Hepatita B. O boală depistată în urmă cu 7 ani, pe care a încercat să o ţină în frâu cu medicamente şi vizite regulate la medic. 

Complicaţiile au fost însă atât de grave, încât nici cei mai buni medici din străinătate nu au mai putut să o ajute. Denisa avea 27 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Denisa Răducu a fost condusă pe ultimul drum! Camioane de flori au fost aşternute pe mormânt