Antena Meniu Search
x

Video Depresia l-a împins spre moarte: Un bărbat de 35 de ani s-a aruncat de la etajul 7 al unui bloc din Bucureşti. Se despărţise recent de soţie

Incident şocant în Bucureşti. Un bărbat de 35 de ani şi-a pus capăt zilelor după ce s-a aruncat de la etajul şapte al unui bloc.  Apropiaţii spun că omul ar fi suferit de depresie, după ce s-ar fi despărţit de soţie. Ar mai fi încercat să îşi ia viaţa în urmă cu o săptămână, însă a fost oprit la timp.

de Redactia Observator

la 30.07.2023, 09:14

Vezi și

Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 16 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de aproximativ 35 de ani, s-a aruncat de la etajul 7 al unui bloc din Sectorul 4.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constatat decesul bărbatului. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul. Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML, în vederea efectuării necropsiei.

Poliţiştii au deschis un dosar penal şi cercetează cazul pentru a stabili cauzele şi condiţiile în care s-a produs decesul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Depresia l-a împins spre moarte: Un bărbat de 35 de ani s-a aruncat de la etajul 7 al unui bloc din Bucureşti. Se despărţise recent de soţie